Dānija drīz tiks pie žilbinošas karalienes! Kroņprincese Mērija gatavojas jaunajai lomai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA

2023. gada nogalē Dānijas karaļnams nāca klajā ar publisku paziņojumu, ka ​Dānijas karaliene Margrēte II (83) nākamā gada 14. janvārī pēc 52 tronī pavadītiem gadiem atkāpsies no troņa, un viņas vietā tajā pašā dienā stāsies viņas vecākais dēls kroņprincis Frederiks (55). Protams, uzmanības lokā šobrīd atrodas arī kroņprincese Mērija (51), kurai lemts tapt par nākamo Dānijas karalieni. 

Pēc kāpšanas tronī viņas 55 gadus vecais dēls kļūs par karali Frederiku X. Starp citu, 83 gadus vecā karaliene, kura troni ieņēma 1972. gadā pēc sava tēva karaļa Frederika IX nāves, ir visilgāk valdījušais monarhs Eiropā pēc Lielbritānijas karalienes Elizabetes II nāves 2022. gada septembrī.

Dānijas kroņprincese Mērija, kura ir populāra tautas vidū, jau gatavojas savai karalienes lomai. Dānijas kroņprincese Mērija un Dānijas kroņprincis Frederiks nesen kopā apmeklēja svinīgu pasākumu Amalienborgas pilī. Acīgākie pamanīja, ka it kā sirsnīgais pāris ne mirkli nesadevās rokās. Kroņprincese Mērija bija tērpusies tumšsarkanā samta kleitā, un viņas galvu rotāja grezna tiāra. 

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix

Atgādinām, ka nesen sabiedrībā virmoja baumas par Frederika iespējamo sānsoli ar modeli un televīzijas personību Ženēvu Kazanovu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu