Infografika Baltijas valstīs pieaug degvielas cenas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Automašīnas degvielas uzpildes stacijā "Neste", kur no plkst. 13 līdz 17 degvielai samazināta cena par 0,15 eiro litrā.
Automašīnas degvielas uzpildes stacijā "Neste", kur no plkst. 13 līdz 17 degvielai samazināta cena par 0,15 eiro litrā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas lielākoties palielinājās, izņemot benzīna cenu Viļņā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā ir Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cenas palielinājās par 1,3% - abiem degvielas veidiem maksājot 1,594 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,7% - līdz 1,459 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,7% - līdz 1,534 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena kāpa par 4,2% - līdz 1,719 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 0,6% - līdz 1,569 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās arī šīs nedēļas laikā nav mainījušās. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,735 eiro, Viļņā - 0,652 eiro, bet Tallinā - 0,68 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu