"airBaltic" ieņēmumi 2023. gadā varētu pārsniegt 668 miljonus eiro (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrībai "airBaltic" gatavojoties publiskot 2023. gada finanšu rezultātus, sākotnējie dati liecina par pārliecinošu ieņēmumu prognozi aizvadītajam gadam. Pēc rekordaugstajiem ieņēmumiem pirmajā pusgadā un stabiliem finanšu rezultātiem trešajā ceturksnī "airBaltic" turpina demonstrēt pozitīvu darbību un uzņēmējdarbības rādītājus. Neauditētie provizoriskie dati liecina, ka kopējie pagājušā gada ieņēmumi sasniegs 668 miljonus eiro, kas ir par 34% vairāk nekā gadu iepriekš.

"airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss norāda: “Tuvojoties 2023. gada rezultātu publiskošanai, varam paziņot, ka "airBaltic" ir ceļā uz ļoti veiksmīgu gadu. Mēs ar nepacietību gaidām, kad varēsim iepazīstināt ar rezultātiem investorus, medijus un sabiedrību. Plašākā kontekstā 2023. gads "airBaltic" ir bijis nozīmīgas izaugsmes un attīstības gads, kas vēl vairāk uzsver mūsu kā nozīmīga aviācijas nozares dalībnieka lomu un apņemšanos savienot Latviju ar pasauli.”

Turklāt, apkopojot rezultātus par 2023. gadu, ir redzams, ka "airBaltic" ir turpinājusi mērķtiecīgu uzņēmuma izaugsmi un attīstību. Provizoriskie dati liecina, ka 2023. gadā lidsabiedrība pārvadāja aptuveni 4,5 miljonus pasažieru, kas ir par 36% vairāk nekā 2022. gadā. Pēdējo 12 mēnešu laikā Latvijas nacionālā lidsabiedrība veica vairāk nekā 44 tūkstošus lidojumu – par 18% vairāk nekā gadu iepriekš.

Galīgie 2023. gada finanšu rezultāti tiks prezentēti 2024. gada 5. martā investoru zvana un īpašas preses konferences laikā. Uzaicinājums un papildu informācija tiks sniegta drīzumā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu