Latvijas apavu zīmols "WIMS" laidis klajā jaunu kolekciju Holivudas zvaigznēm

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sergejs Kondrašins

Pašmāju apavu ražotājs Wims, kas Latvijas tirgū darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, laidis klajā jaunu pavasara/vasaras kolekciju “THE SHOW MUST GO ON”, ko veido 20 dažādi apavu pāri, ādas korsetes un asimetriska piegriezuma svārki. Jaunā kolekcija veltīta spožākajām Holivudas “zelta laikmeta” zvaigznēm. 

Jaunā kolekcija tapusi iedvesmojoties no spožākajām Holivudas “zelta laikmeta” zvaigznēm. Zvaigznes, kas bijušas pielūgtas, apbrīnotas, nereti arī nīstas. “Ar mūsu jauno kolekciju gribu iedrošināt sievietes būt ne tikai stipras, atbildīgas, labas mammas, sievas, kolēģes un draudzenes, bet arī ikdienā ienest dzīvē mazliet vairāk viegluma, rotaļīguma un sievišķības. Un pats galvenais – nebaidīties būt spilgtām, tādām, uz kurām atskatās. Ne velti šīs kolekcijas iedvesmu guvu Holivudas “zelta laikmeta” sievietēs, kas ar visu savu šķietamo trauslumu un sievišķību spēja sevi pierādīt industrijā, kurā tolaik noteikumus izteikti diktēja vīrieši. Mēs varam daudz no viņām mācīties,” norāda zīmola WIMS īpašniece Sanita Avotiņa.

Foto: Ulla Sietniece

Līdz šim WIMS savā sortimentā piedāvājis tikai apavus, taču jaunajā kolekcijā būs iespējams iegādāties arī šobrīd tik aktuālās ādas korsetes un asimetriskus svārkus, kas sniegs iespēju radīt nokomplektētu koptēlu (angl. “full look”). Jaunajā kolekcijā būs pieejamas gan augstpapēžu, gan “kitten heels” silueta kurpes, pavasara zābaki ar vaļējiem purngaliem un, protams, nemainīgi aktuālās gladiatoru sandales uz masīvas zoles (gan īsās, gan garās versijas). Šogad īpaši padomāts arī par dažādiem apavu aksesuāriem – ādas siksnām, kas ierasto apavu modeli palīdz transformēt līdz nepazīšanai piešķirot tam citu siluetu un noskaņu. Ikvienu no apavu un apģērbu modeļiem būs iespējams iegādāties dažādās krāsās un rakstos. Apavi un apģērbi radīti no augstvērtīgas un kvalitatīvas ādas, kas nāk no Itālijas.

Foto: Ulla Sietniece

Zīmola WIMS apavus spilgti raksturo unikāla dizaina un tikai ar rokām darināti papēži. Jaunajā kolekcijā tāpat kā līdz šim komforts mijas ar stilu. “Visu šo gadu laikā esam sapratuši, ka stils un komforts viens otru “neizslēdz”. Es nemāku skaisti un seksapīli iznest neērtus apavus un arī negribu, lai manām klientēm tas būtu jādara. Arī mūsu straujā ikdiena vairs to neļauj,” komentē S. Avotiņa.

Jauno kolekciju iespējams iegādāties no 8. marta tiešsaistes platformā www.wims.lv vai WIMS apavu ražotnē uz vietas no 4.marta

Foto: Ulla Sietniece

Par WIMS:

WIMS ir Latvijā radīts apavu zīmols, kas tirgū darbojas jau vairāk kā 10 gadus, ražojot augstas kvalitātes premium ādas apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem. Apavi sevī atspoguļo senlaiku arodu un kvalitāti mūsdienīgā dizainā. Aiz WIMS stāv augsti kvalificētu amatnieku un dizaineru komanda ar vairāk kā 30 gadu pieredzi apavu ražošanā. Apavu radīšanā tiek izmantota augstvērtīga āda no Itālijas, tekstils, organiskais stikls un koks, lai nodrošinātu klientiem tik ļoti nepieciešamo atbilstību individuālajai gaumei un vajadzībām.

Foto: Ulla Sietniece
Foto: Ulla Sietniece
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu