Noskaties Rīdziniece saskaras ar grūtībām atgūt dzīvokļa rezervācijas maksu 21 000 eiro apmērā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Karīna Rīgā rezervēja vēl nepabeigtu dzīvokli, iemaksājot 21 000 eiro. Pēc kāda laika, ierodoties apskatīt dzīvokli, viņu neapmierināja tā kvalitāte, un Karīna atteicās no turpmākās sadarbības, bet iemaksāto milzu naudu ilgi neizdodas atgūt, vēsta raidījums "Bez tabu". 

Karīna pērn noskatīja mitekli jaunbūvē Ģertrūdes ielā un iemaksāja 21 000 eiro kā rezervācijas naudu.

Šogad, kad dzīvoklis, kā saprata no attīstītāja, bija teju pabeigts, Karīna ieradās mitekli apskatīt kopā ar dizaineri, lai saprastu, kā to iekārtot. Dizainere norādīja uz vairākām nebūšanām. Karīna vēlējās pārtraukt sadarbību ar attīstītāju un atgūt iemaksāto rezervācijas maksu.

“Bez tabu” sazinājās arī ar attīstītāja pārstāvi Andreju, ar kuru komunicēja Karīna. Andrejs norādīja, ka līdz dzīvokļa nodošanai vēl ir krietns laiks, līdz kuram, ja Karīna uzstātu, defekti tiktu novērsti, bet, ja viņa nolēma tomēr neiegādāties dzīvokli, sākotnēji bijis ar mieru sarunāt ar kolēģiem, iespējams, pat par visas iemaksātās naudas atmaksu, lai gan līgums paredz atmaksāt tikai aptuveni trešo daļu, ja Karīna vienpersoniski pārtrauc sadarbību.

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu