Uģis Kuģis: seksīgs vīrietis nozīmē – viņš būs jādala ar kādu...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

«Viņas domnīcā» viesos pie Grētas Gorjučko ieradies vēdiskās filozofijas pasniedzējs, vēdiskās psiholoģijas konsultants un šobrīd tik populārais Uģis Kuģis, kurš apbūra viešņas ar savu mītiski mistisko šarmu. Sarunas laikā Uģis atklāj par sievietēm daudz neparastu un aizdomāšanās vērtu domu pavedienu. Piemēram, dalījās pārdomās par seksīgiem vīriešiem, kurus patiesībā sievietes nemaz nevēloties redzēt sev blakus. Tāpat viņš sniedza dažus noderīgus padomus sievietēm, ejot uz pirmajiem randiņiem ar nepazīstamu vīrieti. Un viņš paskaidroja, kā vēdās tiek saprasts sievietes tikums. TVnet lasītājiem ir iespēja jau tagad ieklausīties Uģa pārdomās.

Spožas Uģa Kuģa frāzes

  • Sievietes negrib sev blakus seksīgu vīrieti. Tāpēc, ka seksīgs vīrietis nozīmē – viņš būs jādala ar kādu.

    Tā ir sievietes psiholoģija. Viņa reizē grib seksīgu vīrieti, bet lai viņš sēž mājās.

  • Sieviete neiekāro seksīgu vīrieti.
  • Sieviete pirmo ierauga vīrietī intelektu, nevis fizisko izskatu. Sieviete skatās, kā pret viņu izturas citi, kā viņš runā, kādas ir viņa vērtības.
  • Vīrietis ierauga sievietē fizisko –

    krūtis, kājas ir?! Der! Mēs esam dzīvnieki savā ziņā.

  • Uģis sievietēm iesaka: Sākumā ir jāparunājas. Pirmos septiņus randiņus iet ar kleitām, kad neko neredz. Ja vīrietis neko neredz, viņš skatās uz sievieti, runājas ar sievieti. Tiklīdz sieviete atklāj kājas un krūtis – vīrietis nespēj vairs padomāt.
  • Sievietei ir jāredz savs vīrietis kā pats seksīgākais, pats foršākais. Ja viņa to nespēj ieraudzīt, tas nozīmē, ka viņa nav attiecībās.
  • Sievietes tikums ir, pēc vēdām, ka viņa domā tikai par vienu vīrieti. Tiklīdz sieviete paskatās uz citiem vīriešiem, tas nozīmē krāpšanu. Tas ir diezgan skarbi.
  • Seksīgs vīrietis nozīmē - tas ir vīrietis, uz ko sieviete var paļauties!
  • Sieviete nemāk būt viena.

    Ja sieviete ir viena, viņai ir kaķi, suņi, kaktusi, ziedi, mantiņas.

  • Vīrietim prāts sasaistās kopā ar saprātu. Tāpēc viņš ir vientuļnieks.

3. decembrī «Viņas domnīcā» sarunas veltītas tam, lai apjaustu, kāds ir seksīgs vīrietis, kāds ir sievietes svarīgākais dzīves uzdevums, kas ir greizsirdība - mīlestības izpausme vai slimība, un kādi ir populārākie vīriešu meli.

Ik ceturtdiena 360TV veltīta daiļā dzimuma pārstāvēm, plkst. 21.00 piedāvājot tematisko «Viņas domnīcu» un uzreiz pēc tam plkst. 22.00 veltot biogrāfisko filmu kādai izcilai un pasaulē spožu atpazīstamību guvušai sievietei. Šajā vakarā filma par Dženiferu Lovu Hjūitu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu