Krīze - tas ir laiks, lai PIRKTU

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lauksaimniecības bizness par sviestmaizi, kuru astoņos gados priekš Jums vēl nopērk Valsts! Pērciet liellopu kompleksu un BONUSĀ Jūs saņemsiet vēl vienu liellopu kompleksu!

Lauksaimniecības bizness par sviestmaizi, kuru astoņos gados priekš Jums vēl nopērk Valsts! Pērciet liellopu kompleksu un BONUSĀ Jūs saņemsiet vēl vienu liellopu kompleksu!

Komplekss «Birzes» atrodas Jaunjelgavas novadā, Sērenes pagastā, un tas ir strādājošs uzņēmums, kurš atrodas uz 7,1 ha lielas zemes, ar kopējo būvju platību 12 800 m2 un tajā ir ap 400 liellopi, no kuriem ap 200 slaucamas govis.
Liellopu komplekss «Birzes» ir restaurēts un pārbūvēts vairākas reizes, tam tika atjaunotas un celtas jaunas lopu novietnes. Kompleksā uzbūvēta arī jauna piena māja ar apkalpojošo personālu, vetārstu un biroja telpām, 20-vietīgu slaukšanas karuseli, kuru ražo firma «Westfalia». Tāpat arī Westfalijas uzstādītā vircas uzglabāšanas tvertne vairāk kā 2100 m3 apjomā.
Piena uzglabāšanai ir paredzēti 2 piena tanki no firmas «Westfalia»- 12 000 un 4 500 litri katrs. Kompleksā atrodas rezerves dīzeļģenerātors (elektrības zudumu vajadzībām) un visa nepieciešamā traktortehnika un divi «Manitou» sērijas teleskopiskie iekrāvēji.
Papildus kompleksā tikko ir iegādāts jauns barības dalītājs, smalcinātājs un dažāda tehnika kompleksa uzturēšanai un apkalpošanai. Pieejamas ir vircas mucas, kūtsmēslu ārdītāji, zaļbarības transportēšanas piekabes (atjaunotas, restaurētas) no lauka uz skābbarības bedrēm, traktori un citi nepieciešamie līdzekļi uzņēmējdarbības pilnvērtīgajai veikšanai. Liellopu kompleksā «Birzes» ir iespēja palielināt ganāmpulku līdz 1000 - 1100 liellopiem. Esošajā slaukšanas karuselī ir iespējams izslaukt līdz 600 govīm. Nav nepieciešamas nekādas investīcijas fermu būvniecībai, tikai jāsedz uzturēšanas izmaksas un tekošie remontdarbi.

Par 2014.gadu subsīdijās uzņēmums saņēma ap 120 000 eiro!
Un tātad apmēram 8 gadu laikā šos divu fermu kompleksus priekš Jums ir nopirkusi Valsts, iemaksājot subsīdijās lauksaimniecībai piešķirtos atbalstus.

Iegādājoties liellopu kompleksu «Birzes» BONUSĀ jūs saņemsiet vēl vienu Liellopu kompleksu «Staburags», tas ir iesaldēts, renovējams komplekss, atrodas Jaunjelgavas novadā Staburaga pagastā, ar kopējo būvju platību 12 100 m2 , un tas atrodas uz 11 ha lielas zemes.
Foto galerija ar fermas plānu un kontakti kompleksam «Birzes» - www.daugavadk.lv
Atrašanās vieta Google Map 56.570283, 25.291075
Foto galerija ar fermas plānu un kontakti fermai «Staburags» - www.daugavadk.lv
Atrašanās vieta Google Map 56.567771, 25.525500

Liellopu kompleksa cena ir tikai 875 000 eiro.

Informācijai: Kredītu pārdevējam nav. Nodokļu parādu nav. Nevienam objektam nav uzlikta ne ķīla, ne kāds cits apgrūtinājums. Ir līzings uz tehniku, kas pircējam nepiedāvājas, izņemot, ja pircējs pats uz kādu tehnikas vienību izrādīs kādu interesi, bet nepārprotami uzņēmums tiek piedāvāts bez kredītsaistībām!

Pie Liellopu kompleksa «Birzes» piedāvājumā nav iekļauta lauksaimniecībai izmantojamā zeme! Zemi 320 ha platībā iespējams ilgtermiņā nomāt, vai nomāt ar izpirkumu, vai arī izpirkt uzreiz.
Zemes iegādei darbojas Valsts atbalsta programma, kurā Valsts iet kā garants bankas kredītam, ar fiksētu procentu likmi uz 20 gadiem
Papildus zemi ir iespējams nomāt no apkārtējiem zemes īpašniekiem, vidēji ap 30-50 eiro/ha. Ir iespējama sadarbība ar uzņēmuma pārdevēju par barības sagatavošanu. Pārdevējs darbojas pakalpojumu sniegšanas sfērā lauksaimniekiem, piemēram, zemes apstrāde, sēja, pļaušana un novākšanu. Visa tehnika (arī modernākā pļaušanas un smalcināšanas tehnika, tā pat arī tehnika kukurūzas novākšanai), kas nepieciešama barības sagatavošanai ir pakalpojuma sniedzēja īpašumā. Piens tiek, gan pārdots, gan pārstrādāts piena rūpnīcā Daugava, un produkcija realizēta Latvijas tirgū.

Māja DAUGAVA – lielai ģimenes saimei

Foto: Publicitātes foto

Mājas foto galerija un kontakti - www.daugavadk.lv Mājas atrašanās vieta Google Map 56.578421,25.203892

Māja DAUGAVA – krietna dzelzbetona būve, vairākām paaudzēm!
Eksplutācijā šo ēku ir izmantojusi tikai viena ģimene (3 cilvēki) dzīvošanai un
sava uzņēmuma birojam. Māja atrodas 5 km attālumā no Aizkraukles pilsētas, Sērenes ciemata centrā.
Mājai ir ap 1000 m2 dzīvojamās platības, vairāk kā 300 m2 pagrabtelpas, iežogotā 0,8ha platībā. Šī trīsstāvu ēka ir ar skaistu fasādes apdari, nosiltinātu iekšējo apdari, plastikāta logiem, lodžijām, lielu garāžu 66m2, sporta zāli, solāriju, banketa zāli, kondicionēšanas iekārtām gandrīz katrā telpā, un kopējo ventilācijas sistēmu.
Māju iespējams kurināt ar divām apkures sistēmām – zemes siltumsūkņa un granulu apkures. Ēkai ir savs ūdens dziļurbums un rezerves elektrības ģenerators, tā ir pieslēgta pie pagasta notekūdeņu attīrīšanas sistēmas.
Ar granulu apkurināšanu viena m2 cena ir ap 0,6 eiro, salīdzinājumā ar 1,8 eiro pret Aizkraukles pilsētas apkures cenu!

Mājas «Daugava» cena ir 875 000 Eiro.

SĒRENES MAIZES CEPTUVE

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Sērenes maizes ceptuve - tā ir viena no pirmajām ceptuvēm Latvijā ar savām unikālām, neatkārtojamajām receptēm maizes produktu ražošanā, kurās tiek izmantotas senlatviešu tradīcijas un paražas. Maize tiek gatavota, bez rauga un uzlabotājiem, kur ieraugs tiek pārcelts no kubuliņa uz kubuliņu, un tas ir ieplaucēšanas process ar gandrīz 24 stundu raudzēšanas laiku.

Sērenes ceptuve ir ap 1000 m2 lielu platību un 100 m2 katlumāja, kas ir darbināma ar granulu katliem. Visa teritorija ir asfaltēta un iežogota, kas atrodas uz 0,5 ha zemes. Telpas plašas un skaisti izkrāsotas ar ideālu tīrību un kārtību. Ceptuve aprīkota ar lielu jaudīgu tuneļkrāsni, darbināmu ar elektrību, kuras cepšanas jauda ir līdz 5 t maizes maiņā. Rotējošā baltmaizes WP krāsns ar raudzēšanas kameru, ir darbināma ar dīzeļdegvielu. Ceptuve aprīkota arī ar plauktu konditorejas krāsni, kurā top gardās picas, cepumi un plātsmaizes.

Ēkā atrodas arī veikals, kurā iespējams iegādāties visus ceptuves izstrādājumus, piena produktus Daugava un citus citur nesasniedzamus produktus.

Foto: Publicitātes foto

Iegādājoties ceptuvi Jūs saņemsiet visas Sērenes maizes un konditorejas receptes + zīmolu + 2,5 ha piepirktās zemes no apkārtējās ceptuvei pieguļošās teritorijas.

Ceptuves foto galerija un kontakti - www,daugavadk.lv
Ceptuves atrašanās vieta Google Map 56.578279, 25.205882

Maizes ceptuves biznesa cena ir tikai 485 000 eiro.

Ļoti daudzas ceptuves ir centušās nelegāli no darbiniekiem, vai kādā citādā veidā iegādāties šīs ceptuves receptes un zinības, taču veltīgi.
Recepte ir paslēpta krāsnī, cilvēku rokās un vietā, kurā tiek maize gatavota, jo maize nav betona ķieģelis, tur ir jāiegulda daudz vairāk, kā milti un ūdens, tur nāk klāt pieredze un zināšanas, kuras tiek rūpīgi glabātas, un to Sērenes maize ir saglabājusi daudzus gadus.

Ļoti labs biznesa sākums jauniem un radošiem cilvēkiem!

P.S.
Cilvēkam dzīvē pienāk brīdis, kad viņš grib pārmaiņas, grib nodarboties ar citām lietām, veidot kautko jaunu, iet pavisam citā virzienā, pilnveidot sevi citā jomā, dzīvot tuvāk dabai, strādāt tuvāk dabai, tāpēc nepalaid garām savas iespējas jaunam sākumam.
Bizness tas ir darbs un risks, bet Tu jau zini – kurš neriskē tas šampanieti nedzer.

Krīze - tas nav labākais laiks, lai pārdotu, bet viennozīmīgi, lai pirktu!

Dzīvojamo vasaras – ziemas mājiņu pie Daugavas

Foto: Publicitātes foto

Mājiņas un atpūtas vietas foto galerija un kontakti - www.daugavadk.lv
Mājiņas atrašanās vieta Google Map 56.575005,25.237452

Mājiņas cena 145 000 eiro

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu