«Pasažieru vilciena» pārvadāto pasažieru skaits audzis par 3,5%

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

«Pasažieru vilciena» pārvadāto pasažieru skaits šā gada pirmajos piecos mēnešos audzis par 3,5% salīdzinājumā ar pagājušā gada attiecīgo periodu, piektdien intervijā Latvijas Radio sacīja kompānijas valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis.

«Rādītāji ir ļoti labi. Agrā vasaras iestāšanās ir sevi attaisnojusi arī pasažieru pārvadājumu apmēros,» teica Grigulis, piebilstot, ka, piemēram, maijā pārvadāto pasažieru skaits ir palielinājies par 9,1%.

Kompānijas vadītājs prognozēja, saglabājoties siltajiem laika apstākļiem, līdzīgs pārvadāto pasažieru skaita pieaugums vasarā saglabāsies.

Jau vēstīts, ka 2018.gada pirmajos trijos mēnešos «Pasažieru vilciens» pārvadāja 3,876 miljonus pasažieru, kas ir par 0,2% vairāk nekā 2017.gada pirmajā ceturksnī, kad «Pasažieru vilciens» pārvadāja 3,868 miljonus pasažieru.

«Pasažieru vilciens» ir vienīgais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus pa dzelzceļu visā Latvijas teritorijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu