Kad mākoņi ir teju aizsniedzami jeb kādēļ izvēlēties dzīvot augšējos stāvos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ja esi viens no tiem cilvēkiem, kas mīl dzīvi lielpilsētā un labprātāk izvēlas dzīvot apartamentos, nevis lauzīt galvu par zāles pļaušanu, sniega tīrīšanu un dārza iekopšanu pie privātmājas, tad lieliska izvēle ir dzīvoklis kādā augstceltnē. Dzīve namu augšējos stāvos jau no seniem laikiem ir ļoti iecienīta, jo tā sniedz iespēju būt pilsētā, tajā pašā laikā esot tālu no tās trokšņiem. Augšējo stāvu mājokļos arīdzan ir vairāk gaismas, kā arī, kas ne mazāk svarīgi, – gandrīz vienmēr no logiem paveras elpu aizraujošs skats. Piedāvājam iepazīties ar dažiem īpašumiem Rīgā, kuros dzīve šķitīs kā lidojums mākoņos.

Unikāls dzīvoklis ar skatu uz Daugavu un vecpilsētu

Foto: Publicitātes foto

Šis plašais piecistabu īpašums ar piecām vannas istabām, garderobi un kamīnu ir unikāls ne vien ar savu ģeolokāciju, bet arī interjeru. 349,6 kvadrātmetrus plašais dzīvoklis radīs sajūtu, ka esi privātmājā. Dzīvojot Miesnieku ielas dzīvoklī, ik pa laikam varēsi justies kā teātrī vai koncertā, jo svētku uguņošana un brīvdabas koncerti būs vērojami tieši no logiem. Taču ikdienā skatu priecēs vecpilsēta un Daugavas rāmā viļņošanās.

Apskatīt īpašumu vari šeit

Mūsdienīgs dzīvoklis pašā galvaspilsētas sirdī

Foto: Publicitātes foto

Ja tu alksti būt pašā pilsētas centrā un tev ir svarīgi, lai gandrīz rokas stiepiena attālumā būtu veikali, sabiedriskais transports, parki un vecpilsēta, tad dzīvoklis Upīša pasāžā būs tieši laikā. Tas ir jauns, mūsdienīgs un pie viena atrodas arī ēkas pašā virsotnē - septītajā stāvā. Šie apartamenti būs īpaši kārdinoši tiem, kas dod priekšroku modernajam minimālismam.

Gūsti plašāku ieskatu īpašumā

Divstāvu apartamenti jumta stāvā

Foto: Publicitātes foto

Vienā no Ģertrūdes ielas dzīvojamajiem namiem pieejams elegants mansarda dzīvoklis, kam īpašu pievilcību piešķir lielie panorāmas logi un franču balkons. Rīta kafija, romantiskas vakariņas vai pikniks ar draugiem būs vairāk nekā izdevies, jo acu skatienu nenovērsīsiet no pilsētas centra ainavas. Ņemot vērā, ka apartamenti atrodas jaunajā projektā, tev būs iespēja šeit radīt savu īpašo interjeru.

Ieskaties

Penthauss Jaunajā Teikā ar divām terasēm

Foto: Publicitātes foto

Šajā dzīvoklī tu jutīsies tā, it kā visa pilsēta būtu tev pie kājām. Īpašums atrodas 10. stāvā energoefektīvā dzīvojamajā ēkā Jaunās Teikas rajonā. Lai gan tam ir tikai divas istabas, unikalitāti dzīvoklim piešķir divas lielas terases, kā arī oriģinālais telpu iekārtojums. Un jāatzīmē, ka šis ir pirmais 10 stāvu dzīvojamo māju projekts Latvijā.

Ielūkojies, kā šeit dzīvojas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu