Labākās alternatīvas Instagram (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēdējo divu nedēļu laikā viens no biežāk pieminētajiem vārdiem mobilo tehnoloģiju pasaulē ir Instagram.

Pirmkārt, Instagram vārds izskanēja saistībā ar šā attēlu vecināšanas un koplietošanas pakalpojuma nonākšanu Android aplikāciju tirgū Google Play. iPhone, iPad un iPod Touch lietotāji par to itin nemaz nebija sajūsmā, taču – kas noticis, noticis.

Otrkārt, Instagram šonedēļ apstiprināja pievienošanos Facebook miljardu dolāru vērtā darījumā, kas globālā tīmekļa lielākajam sociālajam tīklam un tā 800 miljoniem lietotāju sniegs jaunas attēlu koplietošanas iespējas.

Lai vai kā, Instagram nekur nepazudīs, nekas par to neliecina. Tieši otrādi – tā funkciju un sniegto iespēju klāsts kļūs arvien plašāks. Bet, ja nu tomēr ir kādas antipātijas pret 2011. gada populārāko App Store aplikāciju, ir virkne citu aplikāciju, kas ļauj bildēm pievienot īpašus krāsu filtrus un iegūt «hipsterattēlus», ko augšupielādēt sociālajos tīklos un demonstrēt citiem.

Desmit labākās no tām ir apkopojusi interneta vietne Pcmag.com, un tās sarindotas zemāk.

Hipstamatic. App Store aplikācija, kas maksā 1,99 dolārus un piedāvā par papildu samaksu (0,99 dolāriem) iegādāties atsevišķas filtru pakas. Tās lielākā priekšrocība – krāsu filtrus un efektus var izvēlēties jau pirms bildēšanas.

Snapseed. App Store aplikācija, kas nav no lētajām. Tā maksā 4,99 dolārus, taču piedāvā virkni ērtu attēlu labošanas, modificēšanas iespēju.

Pixlr-o-matic. Bezmaksas Android aplikācija. Tā piedāvā 68 dažādus krāsu filtrus 73 apgaismes efektus un 193 dažādus attēlu rāmju dizainus. Kopumā tādējādi no viena attēla var iegūt vairāk nekā 2 miljonus dažādi noformētu bilžu.

Picplz. Bezmaksas aplikācija gan Android, gan iOS ierīcēm.

Hipster. Bezmaksas aplikācija gan Android, gan iOS ierīcēm.

Camera+. App Store aplikācija, kuras parastā cena ir 1,99 dolāri, bet šobrīd – 0,99.

Adobe Photoshop Express 2.0. Bezmaksas aplikācija gan Android, gan iOS ierīcēm. Tā gan vairāk domāta bilžu uzlabošanai.

Streamzoo. Bezmaksas aplikācija gan Android, gan iOS ierīcēm. Aplikācija ar tādu kā spēļu efektu - modificētās bildes var nodot vērtēšanai un, jo labāks vērtējums, jo vairāk virtuālas nozīmītes var saņemt.

Lightbox Photos. Bezmaksas Android aplikācija. Papildus bilžu filtru iespējai tā pilda arī sociālā tīkla funkcijias un telefona lietotājam nepārtraukti demonstrē viņa draugu jaunākās fotogrāfijas.

Flickr. Bezmaksas aplikācija gan Android, gan iOS ierīcēm.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu