Instagram iegūst «hyperlapse» video funkciju (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Sociālajā attēlu un video koplietošanas tiklā Instagram ir gaidāms jauna tipa satura pieplūdums, jo tā izstrādātāji funkciju klāstu ir papildinājuši ar «hyperlapse» video uzņemšanas iespēju. Tas nozīmē, ka būs iespējams dažās sekundēs noskatīties saullēktu vai saulrietu, kilometru garu skrējienu vai vakariņu pagatavošanas procesu.

Instagram norāda, ka kopš nonākšanas publiskajā telpā pirms gandrīz četriem gadiem šā sociālā tīkla veidotāji allaž ir centušies lietotājiem sarūpēt aizvien jaunus rīkus un iespējas, ar ko tvert mirkļus un izpaust savu radošumu.

Nupat Instagram ir papildināts ar iespēju uzņemt tā dēvētos «hyperlapse» video, kas līdzās fotogrāfijām un tradicionālajiem video klipiņiem būs jau trešā kreativitātes izpausmes forma, turklāt tā ļaus uzņemt augstas kvalitātes video, pat kustībā esot.

Instagram norāda, ka tradicionāli «hyperlapse» video kvalitāte ir atkarīga no tā, cik stabili tiek turēta kamera. Jaunā Instagram rīka gadījumā tam vairs nebūs nozīmes, jo aplikācija ietver kadra stabilizēšanas tehnoloģiju, pateicoties kurai pēc meistardarba izskatīsies pat tāds video, kas filmēts caur braucoša auto logu vai skrienot. Publiskotie demo video katrā ziņā izskatās visai daudzsološi.

Pagaidām Instagram ar «hyperlapse» video funkciju ir pieejams tikai iOS platformas mobilo ierīču lietotājiem. Android pasaule tiks apgūta vēlāk.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu