Jaunie iPhone modeļi šomēnes nonāks tirdzniecībā vēl 36 valstīs (10)

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV informācijas tehnoloģiju kompānija «Apple Inc.» pirmdien paziņoja, ka līdz oktobra beigām jaunie viedtelefona «iPhone» modeļi tirdzniecībā nonāks vēl 36 valstīs un teritorijās Eiropā, Āzijā, Tuvajos Austrumos, Latīņamerikā un Āfrikā.

Jaunākās paaudzes viedtelefoni «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus», kas jau pieejami 69 valstīs, 17.oktobrī nonāks veikalu plauktos Ķīnā, Indijā un Monako.

«iPhone» cienītājiem Izraēlā nāksies paciesties līdz 23.oktobrim, bet 24.oktobrī tālruņi nonāks pie patērētājiem Čehijā, Maltā, Grenlandē, Polijā un Dienvidāfrikā.

Savukārt 30.oktobrī jauno ierīču tirdzniecība tiks sākta Bahreinā un Kuveitā, bet 31.oktobrī vēl 23 valstīs, tostarp Grieķijā, Ungārijā, Meksikā un Taizemē.

Latvijā jauno iPhone oficiāli sāks piedāvāt 31.oktobrī.

Šajā pašā datumā bez Latvijas iPhone nonāks oficiālā tirdzniecībā vēl 22 valstīs, tai skaitā Lietuvā un Igaunijā.

Jau ziņots, ka «Apple» 9.septembrī prezentēja jaunākos viedtelefonu modeļus, kas ieguvuši nosaukumus «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus», bet to ekrānu izmēri ir attiecīgi 4,7 collas (11,9 centimetri) un 5,5 collas (14 centimetri).

Abi telefoni aprīkoti ar «Apple» izstrādātajiem procesoriem A8, kas, kā apgalvo kompānija, to veiktspējas ātrumu palielina par 25%. Tāpat jaunajiem «iPhone» modeļiem ir uzlabota izšķirtspēja.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu