Tiešraide: Preses konference par sasniegumiem Latvijas IT nozarē un darbību prezidentūras ES Padomē laikā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Rīgas IT Demo centrā (RITDC) šodien notiek mediju brokastis, kurās informē par sasniegumiem Latvijas IT nozarē un RITDC darbību Latvijas prezidentūras ES Padomē laikā.

Preses konferencē tiks sniegta informācija par jaunākajiem Latvijas tehnoloģiju sasniegumiem un risinājumiem, kā arī ekspozīciju, kas Latvijas Nacionālajā bibliotēkā prezentēs Latvijas IT nozari Latvijas prezidentūras ES Padomē laikā no 2015. gada janvāra, un Atvērto durvju dienas pasākumiem 4. decembrī.

Konferencē piedalās Latvijas IT klastera izpilddirektore Lilita Sparāne, Rīgas IT Demo centra vadītāja Katrin Gulbis-Vekmane, «Tieto Latvia» Pašapkalpošanās risinājumu nodaļas vadītāja Inga Ieraga, «Tieto Latvia» tirdzniecības vadītāja Liesma Sakoviča, «Rix Technologies» komercdirektore Vita Viese, DPA IT risinājumu konsultants Aleksandrs Pliska, FMS izpilddirektors Jānis Bergs, kā arī «ZZ Dats» mārketinga vadītāja Vita Jekimova.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu