«LMT Straumi» varēs skatīties arī ārpus Latvijas teritorijas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Šodien notikušajā Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) sēdē telekomunikāciju uzņēmums «Latvijas Mobilais telefons» (LMT) saņēmis atļauju raidīt mobilo televīziju «LMT Straume» arī ārpus Latvijas teritorijas, informēja NEPLP pārstāvji.

«Tā kā pieprasījums pēc «LMT Straumes» raidījumiem nāk arī no ārzemju latviešiem, esam saņēmuši tiesības rādīt «LMT Straumes» saturu arī ārpus Latvijas,» sacīja LMT preses sekretāre Elīna Lidere.

«LMT Straume» ir mobilā televīzija, kurā LMT klientiem pieejamas vietējo TV kanālu translācijas, oriģinālraidījumi, tikai «LMT Straumē» pieejamas tiešraides un video arhīvs. Līdz šim LMT dažāda veida mobilajā saturā 2014.gadā nodrošinājusi vairāk nekā 200 tiešraižu 500 000 lietotāju, kas kopā veica vienu miljonu sesiju.

LMT ir telekomunikāciju uzņēmums, kur 49% kapitāldaļu pieder ziemeļvalstu telekomunikāciju koncernam «TeliaSonera», 23% - «Lattelecom», 23% - «Latvijas Valsts radio un televīzijas centram», 5% - Latvijas valstij caur Privatizācijas aģentūru. Uzņēmums dibināts 1992.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu