Viedtālruņa lidojums virs Rīgas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Lai demonstrētu LG G4 galvenās kameras veiktspēju, viedtālrunis tika piestiprināts bezpilota lidaparātam jeb dronam un devās lidojumā virs galvaspilsētas pazīstamākajām vietām, filmējot tās no putna lidojuma augstuma.

Ar LG G4 uzņemtajā video redzami skati no Brīvības pieminekļa apkaimes, Bastejkalna parka, Doma laukuma un vecpilsētas Full HD izšķirtspējā.

Kamera noteikti ir viena no LG G4 būtiskākajām iezīmēm - tai ir 16 megapikseļu izšķirtspēja, lāzera automātiskais fokuss, pilnveidota optiskā attēla stabilizēšanas sistēma un viedtālruņiem unikāla f/1.8 lēca, kas ir labākā savā segmentā.

Ierīce arī nodrošina lietotājiem manuālās kontroles iespēju, kā arī spēju uzņemt 4K izšķirtspējas video un pat piedāvā iespēju fotografēt RAW jeb neapstrādātā formātā. LG G4 jau vairākkārt uzslavēts par tālruņa kameras iespējām, turklāt tā saņēmusi arī Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācijas (EISA) Eiropas Viedtālruņa kameras balvu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu