Latvijā nonācis pasaulē pirmais viedtālrunis ar iebūvētu termokameru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ūdensnecaurlaidīgais Cat S60, pirmais viedtālrunis pasaulē, kas aprīkots ar iebūvētu termiskās attēlveidošanas kameru, jau tuvākajā laikā nonāks veikalos Latvijā.

Viedtālrunī Cat S60 ir iebūvēts Lepton termiskās mikrokameras modulis ar FLIR tehnoloģiju, kurš vizualizē ar neapbruņotu aci neredzamu siltumu, izceļot temperatūras kontrastu. Tas izmantojams siltuma zuduma noteikšanai ap logiem un durvīm, mitruma noplūžu un nepietiekamas izolācijas noteikšanai, elektroierīču un elektrisko shēmu pārkaršanas identificēšanai, kā arī, lai redzētu pilnīgā tumsā.

«Tā kā ar CAT S60 iepazīstinājām februārī, mūsu komanda ir veikusi neskaitāmus testa izmēģinājumus. No santehniķiem līdz pat zirgu dresētājiem, arhitektiem, būvdarbu vadītājiem, ugunsdzēsējiem un mežsargiem – esam izmēģinājuši S60 visdažādākajās jomās, un ir saņemtas ļoti daudzas atsauksmes,» stāsta Pīters Stīvenss (Peter Stephens), Bullitt Group izpilddirektors, kas ir Caterpillar licences īpašnieks mobilo ierīču jomā. «Esam iesaistījuši arī programmizstrādātājus, sponsorējot Hackathon pasākumu, lai integrētu termiskās attēlveidošanas iespējas veselā virknē atbilstošu lietotņu, turklāt tuvākajās dienas mēs izlaidīsim Cat S60 termokameras SDK – sākotnēji izmantojot agrīno izstrādātāju programmu, pēc kuras ir bijis būtisks pieprasījums.»

Tā kā termokamera ir integrēta mobilajā ierīcē, tas ļauj dažādos veidos ietaupīt laiku – no ziņojumu ģenerēšanas darba gaitā līdz integrācijai e-pastā. Iespēja nēsāt vienu ierīci, kurai ir visas augstākās klases viedtālruņa iespējas un kas papildus spēj fiksēt un izmērīt virsmas temperatūru, radīs plašas izmantošanas iespējas būvniekiem, komunālo un ātrās reaģēšanas dienestu darbiniekiem, tehnoloģiju faniem, kā arī daudziem citiem.

Piedevām Cat S60 ir visūdensdrošākais pieejamais viedtālrunis, kas var stundu atrasties līdz piecu metru dziļumā. Tālruņa pogas var izmantot zem ūdens, lai ieslēgtu fotokameru un videokameru, paverot jaunas mobilo tehnoloģiju iespējas lietošanas veida un vietas ziņā.

Cat S60 maksās ap 650 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu