Coolpad izlaidis viedtālruni Modena 2

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nupat iznācis 2015.gada Coolpad Modena pēctecis - Coolpad Modena 2.

Coolpad tālrunim ir 5,5 collu 2.5D izliektā stikla ekrāns, 2GB RAM, 16 GB iekšējā atmiņa un četru kodolu 1.0GHz MediaTek MT6735p procesors. Coolpad Modena 2 ir Android 6.0 (Marshmallow) operētājsistēma ar Cool 8.0 saskarni. Lai gan tālrunis ir tikai 7,8 mm plāns un viegls (sver 143g), tam ir 2500mAh baterija. Coolpad Modena 2 korpuss ir veidots no plastikāta, taču ar īpašu 3D lāzera griešanas tehnoloģiju, kas ļauj tam izskatīties kā augstākās klases viedtālrunim.

Modena 2 ir viena atvilktne sim kartēm, kur iespējams vienlaicīgi ievietot divas sim kartes, vai arī vienu sim karti un vienu micro SD karti (līdz 32 GB).

Modena 2 tās uzlabota kamera pašbildēm. Tai ir 8 Mpix platleņķa objektīvs (83,6°) un dažādi bildēšanas režīmi. Tādi piemīt arī aizmugurējai 8 MPix kamerai. Tāpat iespējams fotografēt arī manuālā PRO režīmā, kas ļauj mainīt tādus parametrus ka ekspozīcijas laiks, krāsu piesātinājums un manuālais fokuss.

Modena 2 pārdošanā nonāks mācību gada sākumā un maksās ap 170 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu