Alternatīva dronam - mehānisks putniņš

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kurš gan nav dzirdējis par droniem - bezpilota lidaparātiem, kas pieejami dažādos izmēros un cenu kategorijās, un visbiežāk ir apgādāti ar četriem propelleriem.

Tiem, kas vēlas lidināmu rotaļlietu, iespējas savas vēlmes apmierināt ir visai plašas. Turklāt tam obligāti nav jābūt lidaparātam ar propelleriem, jo franču kompānija XTim ir radījusi bionisko putnu (Bionic Bird). Tas ir mazāk nekā pusi mārciņas (226 gramus) smags drons, kurš lido un planē gluži kā putns. Drona vadīšanai lietojama speciāla mobilā aplikācija, kas ar lidoni spēj uzturēt kontaktu līdz pat 100 metru attālumā.

Produkta aprakstā minēts, ka bioniskais putns spēj attīstīt līdz 20 km/h un ar vienu uzlādes reizi gaisā noturēties līdz pat 12 minūtēm. Drona komplektā, kas maksā ap 100 ASV dolāriem, ir iekļauta arī olas formas bezvada lādēšanas ierīce.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu