«Lattelecom BPO» apgrozījums pērn samazinājās par 62%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Elektronisko sakaru sniedzēja «Lattelecom» meitasuzņēmums SIA «Lattelecom BPO» pagājušajā strādāja ar 1,728 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 62% mazāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās par 76,8% un bija 210 544 eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka 2017.gadā galvenie «Lattelecom BPO» notikumi bija kontaktu centra ārpakalpojumu un īsziņu biznesa līniju integrācija «Lattelecom» grupā, dokumentu digitalizācijas biznesa līnijas pārdošana un saimnieciskās darbības neveikšana.

Savukārt EBITDA (peļņa no saimnieciskās darbības pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma, amortizācijas, zaudējumiem no pamatlīdzekļu izslēgšanas un ieguldījumu vērtības samazināšanas) bija 478 000 eiro, bet rentabilitāte sasniedza 23%.

Vadības ziņojums liecina, ka 2018.gadā plānots veikt jaunu darbības virzienu izvērtēšanu, noteikt optimālu uzņēmuma darbības attīstības plānu un uzsākt tā realizāciju.

2017.gada 2.janvārī par valdes priekšsēdētāju ievēlēja Kristu Avotu, savukārt valdes locekļa amatā ievēlēti Anna Bula un Toms Meisītis.

SIA «Lattelecom BPO» ir telekomunikāciju uzņēmuma «Lattelecom» meitasuzņēmums, kas sniedz informatīvos pakalpojumus un kas dibināts 2005.gada jūlijā un tā pamatkapitāls ir 302 502 eiro. Uzņēmums sniedz «1188» informatīvos pakalpojumus, kā arī datu bāzu un tehnoloģiskos risinājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu