«Virši-A» šogad plāno atvērt divas vai trīs jaunas DUS

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Degvielas tirgotājs AS «Virši-A» šogad plāno atvērt divas līdz trīs jaunas degvielas uzpildes stacijas (DUS), stiprinot klātbūtni Rīgas un Pierīgas reģionā, informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Kresa.

Uzņēmums šogad turpinās arī veikt būtiskas investīcijas esošo staciju modernizācijā.

Viņa arī atgādināja, ka arī pērn uzņēmums paplašinājis un modernizējis DUS tīklu visā Latvijā. Gada laikā «Virši-A» ir paplašinājis DUS tīklu līdz 56 degvielas uzpildes stacijām. Pērn atvērtas divas jaunas stacijas Rīgā un Liepājā, kā vairākas DUS renovētas un modernizētas.

«2017. gadā uzņēmums turpināja mērķtiecīgu darbu pie staciju tīkla paplašināšanas un modernizācijas. Tāpat tika pilnveidots piedāvāto produktu sortiments un veicināta zīmola atpazīstamība mērķauditorijas vidū. Esam gandarīti, ka veiktās aktivitātes rezultējās tirgus daļas palielināšanā un būtiskā apgrozījuma kāpumā,» teica «Virši-A» izpilddirektors Jānis Vība.

Saskaņā ar kompānijā vēstīto, «Virši-A» pārdotais degvielas apmērs mazumtirdzniecībā pagājušā gada laikā ir pieaudzis par 30,4%, bet preču mazumtirdzniecības apgrozījums palielinājies par 18,3%. Kopējais uzņēmuma apgrozījums 2017.gadā sasniedza 148 miljonus eiro, kas ir 30,7% pieaugums salīdzinājumā ar gadu iepriekš.

Kompānijā informēja, ka aizvadītajā gadā par 10% pieaudzis arī uzņēmuma darbinieku skaits. «Novērtējot darbinieku lielo nozīmi uzņēmuma attīstībā, esam ieguldījuši būtiskus līdzekļus ne tikai darbinieku apmācībā, izaugsmē un komandas stiprināšanā, bet arī pilnveidojuši darbinieku labumu grozu un motivācijas sistēmu,» teica Vība.

AS «Virši-A» dibināta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 910 560 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu