Dienvidkoreja uz EXPO ir atvedusi unikālu ūdeņraža automašīnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaules izstādē Astana EXPO 2017 ir apskatāmi daudz un dažādi inovatīvi risinājumi, kas padarīs mūsu nākotni komfortablāku. Viens no tiem ir Dienvidkorejas ūdeņraža automobilis, kas pilnībā darbojas uz ūdeņradi un brīžos, kad ar to netiek braukts, tas spēj ražot elektroenerģiju mājsaimniecības vajadzībām.

Starp visām izstādes dalībvalstīm Dienvidkorejas paviljons aizņem vislielāko platību un apskatei piedāvā vairākas izstāžu zāles, kurās ir izrādīti dažādi EXPO vadmotīvam «Nākotnes enerģija» veltīti objekti. Neiztikt arī bez iespaidīgiem multimediju uzvedumiem un interaktīviem stendiem.

Taču viens no paviljona iespaidīgākajiem apskates objektiem ir ūdeņraža automašīnas prototips. Tradicionālās degvielas vietā tas patērē ūdeņradi, tādējādi neradot kaitīgos izmešus. Savukārt brīžos, kad tas ir nepieciešams, to var pieslēgt mājsaimniecības elektrotīklam un ražot elektrību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Uz augšu