Latvijā pazīstamas personības iestājas PRET braukšanu reibumā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) organizētajā kampaņā «Dusmīgs, toties dzīvs!» iesaistās Latvijā pazīstamas personības, kuras atraktīvos video vēstījumos atklāj, kur šogad svinēs Jāņus, un aicina ikvienu nesēsties pie stūres reibumā.

«Līgo svētkos dziediet latviešu dziesmas un lustējaties pa pļavām, bet, ja esat noreibuši no miestiņa, auto atslēgas pakariniet uz nagliņas,» tā aicina Latvijas Radio žurnāliste Velga Vītola.

Viens no kampaņas vēstnešiem, radiostacijas SWH dīdžejs Kaspars Breidaks norāda: «Es Līgo svētkus ik gadu svinu Ādažos, un mēs kopā ar draugiem darām ļoti daudz dažādu lietu: pinam vainagus, dejojam, dziedam, meklējam papardes ziedu. Taču ir viena lieta, ko mēs nedarām nekad - mēs nebraucam dzēruši!»

Kampaņas «Dusmīgs, toties dzīvs!» vēstneši ir dziedātāji Miks Dukurs, Samanta Tīna, Ieva Sutugova, aktieri Kristaps Rasims, Jekaterina Frolova, radiostacijas SWH dīdžejs Kaspars Breidaks, modes māksliniece Elita Patmalniece, šefpavārs Raimonds Zommers un televīzijas seja Armands Simsons, kā arī Latvijas Radio sejas Toms Grēviņš, Velga Vītola.

Kampaņa «Dusmīgs, toties dzīvs!» tiek veidota sadarbībā ar Valsts policiju un Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju, to atbalsta apdrošināšanas sabiedrība ERGO, «Circle K Latvia» un ziņu portāls «TVNET».

Dusmīgā karte

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu