Otrajos Ziemassvētkos Zemgalē gaidāmas izrādes un koncerti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien, Otrajos Ziemassvētkos, Zemgales novadu radošie kolektīvi vietējiem iedzīvotājiem un viesiem sagatavojuši dažādas izrādes un koncertus.

Jelgavā būs skatāmas divas Ādolfa Alunāna Jelgavas teātra izrādes pēc Hansa Kristiana Andersena pasaku motīviem. Plkst.13 kultūras namā paredzēta izrāde «Brēmenes muzikanti» latviešu valodā, savukārt plkst.16 - izrāde «Princese uz zirņa» krieviski.

Savukārt kaimiņos, Jelgavas novada Zaļenieku kultūras namā, plkst.11 notiks Ziemassvētku eglīte pagasta pirmsskolas bērniem.

Aizkraukles kultūras namā plkst.11 notiks pasākums bērniem «Brīnumainie Ziemassvētki».

Plkst.17 Auces novada kultūras centrā notiks koncerts «No Ziemassvētkiem līdz Jaunajam gadam» - ielūdz jauniešu pūtēju orķestris «Auce».

Plkst.12 Bauskas novada Īslīces kultūras namā paredzēta Ziemassvētku eglīte «Zem lielās rūķu mices» Īslīces pirmsskolas vecuma bērniem, bet plkst.14 Brunavas klubiņā - Ziemassvētku eglīte pirmsskolas vecuma bērniem. Savukārt plkst.16 Codes pamatskolā tiek gaidīti Codes pagasta pensionāri.

Dobeles vēsturiskajā tirgus laukumā plkst.11 tiks dots starts Ziemassvētku rogainingam, savukārt plkst.16 notiks Ziemassvētku eglīte pirmsskolas vecuma bērniem Penkulē.

Iecavas kultūras namā plkst.15 un 18 notiks Ziemassvētku paskumi bērniem.

Plkst.10 notiks pirmsskolas vecuma bērnu eglīte ar Ziemassvētku vecīti, Mašu un Lāci Jaunpils novada Viesatu kultūras namā.

Kandavas kultūras namā dažādi pasākumi notiks no plkst.11, bet plkst.18 kultūras novadā būs baudāma koncertprogramma «Kungi uzlūdz dāmas». Zemītes tautas namā svētku pasākums sāksies plkst.21, bet Zantē un Vānē - plkst.22.

Plkst.17 Skrīveros gaidāms kultūras centra tautas mākslas kolektīvu Ziemassvētku koncerts.

Tukuma Romas katoļu baznīcā dievkalpojums norisināsies plkst.11. Bet Tukuma Brīvības laukumā Ziemassvētku vecītis bērnus gaidīs no plkst.12 līdz 14. Plkst.14.30 uz Ziemassvētku eglīti kopā ar rūķiem un sniegavīru Olafu aicina Jaunmoku pils. Uz koncertu plkst.17 aicina arī Tukuma evaņģēliski luteriskā baznīca. Bet Slampes kultūras pilī plkst.19 ar izrādi «Mīlestības neprāts» viesosies Liepājas teātris.

Plkst.15 notiks pirmsskolas bērnu eglīte Misā Vecumnieku novadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu