Vairāk nekā 170 pašmāju amatnieku piedalās plašākajā Ziemassvētku dāvanu tirdziņā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/Rīga 2014

Gatavojoties Ziemassvētku un Jaungada svinībām, Rīgas tirdzniecības centrā Domina Shopping jau astoto gadu pēc kārtas ir atklāts Latvijā plašākais dāvanu tirdziņš. Tajā piedalās vairāk nekā 170 pašmāju ražotāji un amatnieki, kuri piedāvā visu nepieciešamo gaidāmo svētku svinēšanai un oriģinālām dāvanām. Tirdziņš darbosies visu decembri un līdz pat nākamā gada 7.janvārim.

Gardumi

Gan svētku galdam, gan dāvanām tirdziņā ir iespējams atrast dažādus gardumus. Ļoti plašā izvēlē ir pieejami saldumi - sākot ar piparkūkām, trifelēm un augļu sukādēm, beidzot ar šokolādes figūriņām sadzīves instrumentu formā, lollipopiem un sēklu konfektēm. Dāvanām ar «grādu» lieti noderēs veselīgas tinktūras, Latvijā gatavoti vīni un sidri. Starp citu - stendā «Vīna ceļš» iespējams satikt leģendārās grupas «Jumprava» dalībnieku Aigaru Krēslu. Bet ēst gatavošanas cienītāji noteikti būs priecīgi dāvanā saņemt augstvērtīgas eļļas, kaņepju sēklu produktus, pīlādžu garšvielas un lauku maizi.

Skaistumam un mājīgai sajūtai

Tirdziņā ir nopērkami arī leģendārie tumšās un baltās šokolādes «Mai Šoko» skrubji, kā arī griķu spilveni un visdažādākās sveces - no medus, rapša un dabīgām eļļām. Šeit ļoti interesantas dāvanas atradīs arī dažādu interjera stilu cienītāji - sākot ar modernām dizaina lampām un gaismas virtenēm, beidzot ar apgleznotiem stikla traukiem, porcelāna izstrādājumiem un no jūras materiāliem darinātiem dizaina priekšmetiem.

Tekstils, rotas un aksesuāri

Daudzveidīgu preču piedāvājumu ir sarūpējuši arī rotu meistari - te atrodamas gan pērļu un dzintara krelles, gan etnogrāfiskas rotas un ādas aksesuāri. Lielā izvēlē ir pieejami arī silti adījumi, kažokādas cepures, vilnas un filcēti izstrādājumi un izšūti pirkstaiņi. Tāpat var nopirkt grāmatas un albumus koka vākos, rotaļlietas bērniem, apsveikuma kartītes un svētku vainagus.

Latvijas dizaina lietas

Par prieku pašmāju dizaina cienītājiem, tirdziņā ir nopērkamas arī aktrises Agneses Zeltiņas dizainētas un radītas kaklarotas, aproces un aksesuāri no dabīgiem akmeņiem. Tirdziņā var nopirkt arī izsmalcinātā zīmola «TATIS» ādas somas ar īpaši lielām atlaidēm, Latvijā ražotu 100% bambusa gultas veļu, koka tauriņus, zīmola «Black Swan» modes preces dāmām un «Moshmosh» legingus ar latviskiem ornamentiem.

Šo visu un vēl daudz ko citu Ziemassvētku un Jaungada svinībām var atrast plašākajā dāvanu tirdziņā Latvijā, kas t/c Domina Shopping norisinās visu decembri un līdz pat nākamā gada 7.janvārim. Tirdziņa darba laiks: katru dienu no plkst. 10.00 līdz 21.00. Darba laiks svētku dienās: 24.decembrī no plkst. 10.00 līdz 20.00, 25.decembrī no plkst. 12.00 līdz 20.00, 31.decembrī no plkst. 10.00 līdz 20.00, 1.janvārī - brīvs.

Iepriekš jau tika ziņots, ka līdzās plašākajam dāvanu tirdziņam jau otro reizi t/c Domina Shopping mājvietu radis arī Rokdarbnieku-invalīdu Ziemassvētku tirdziņš, kurā šogad piedalās jau 46 seniori ar īpašām vajadzībām no Olaines, Talsiem, Cēsīm, Jēkabpils, Dobeles, Alūksnes, Apes, Ķekavas, Babītes, Ropažiem, Kokneses, Ādažiem un Rīgas. Tirdziņu organizē Invalīdu un mazturīgo senioru atbalsta fonds (IMSA Fonds), un tas tirdzniecības centrā darbosies līdz 30.decembrim ieskaitot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu