«Narvesen Baltija» tīklā par 10% kāpis pieprasījums pēc precēm līdzņemšanai

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Preses un citu preču tirgotāja «Narvesen Baltija» mazumtirdzniecības tīklā šā gada četros mēnešos par 10% ir pieaudzis pieprasījums pēc kafijas un pārtikas produktiem līdzi ņemšanai jeb «food to go» precēm. Tostarp vislielākais pieaugums 50% apmērā ir vērojams sviestmaižu segmentā.

Uzņēmumā arī atgādināja, ka pērn «Narvesen Baltija» ir bijis izaugsmes laiks, kad uzņēmums sasniedza vēsturiski labākos finanšu rezultātus, kas skaidrojams ar mērķtiecīgām investīcijām jaunu veikalu izveidē, kā arī kvalitātes zīmes «Fresh&Tasty» attīstībā. Saredzot potenciālu uzņēmuma attīstībai «food to go» segmentā, «Narvesen» šogad būtiski paplašina «Fresh and Tasty» produktu klāstu.

Kompānijā arī pastāstīja, ka 9.jūnijā uzņēmums Vecrīgā plāno mediju pārstāvjiem sniegt īsu atskatu uz «Narvesen Baltija» 2015.gada darbības rezultātiem, kā arī iepazīstināt ar šā gada attīstības plāniem un pētījumu par Latvijas steidzīgo iedzīvotāju dzīves stila tendencēm. Pasākumā piedalīsies «Narvesen Baltija» valdes priekšsēdētāja Katrīne Judovica.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka «Narvesen Baltija» 2015.gadā strādāja ar 60,173 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 16,4% vairāk nekā 2014.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 11,9% un bija 3,357 miljoni eiro.

«Narvesen Baltija» ir lielākais preses, ātro uzkodu un servisa pakalpojumu mazumtirdzniecības franšīzes tīkls, kas Latvijā darbojas kopš 1997.gada. Informācija kompānijas mājaslapā liecina, ka patlaban «Narvesen Baltija» ir 249 tirdzniecības vietas, kas darbojas visā Latvijā. «Narvesen Baltija» pieder norvēģu uzņēmumam «Reitan Convenience». «Reitan» uzņēmumu grupa ir pārstāvēta Ziemeļu valstīs un Baltijā ar tādiem zīmoliem kā «Narvesen», «Pressbyrån», «R-kioski» un «7-eleven».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu