Foto no dzemdību vietas: pārāk atklāti vai mīļi? Izsaki savu viedokli!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/earth.babes

Ellija Vikensa (Elle Wickens) ir fotogrāfe no Sidnejas, kura par savu jājamzirdziņu izvēlējusies fiksēt laimes mirkļus dzemdību vietās - bildēt zīdainīšus, kuri tikko ir tikuši mammai uz vēdera un bauda silto pienu. Tomēr daudziem Instagram lietotājiem šīs fotogrāfijas šķiet pārāk atklātas, viņi uzskata, ka šim mirklim ir jāpaliek aiz slēgtām durvīm, tāpēc lūdza bloķēt fotogrāfes profilu. Kā domā tu?

Fotogrāfe šo projektu nodēvējusi par «Earth Babes», un tā Instagram kontam seko vairāki tūkstoši.

«Man bieži nav saprotams, kāpēc sabiedrībā valda kaut kādi aizspriedumi pret šo dzīvības došanas mirkli.

Kāpēc sievietes ķermenis tiek seksualizēts kails, bet šajā brīdī tas ir nepiedienīgi un nosodoši?

Kāpēc mēs nevaram citiem atklāt, cik esam stipras, mežonīgas un cilvēkmīlošas?» par projektu pārliecināti izsakās fotogrāfe.

Interesanti, ka 24 h pēc tam, kad fotogrāfe bija izveidojusi savu kontu, kurā publicēja šos foto, Instagram bloķēja viņas profilu. Tomēr beigās viņa saņēma rakstisku atvainošanos un profilu atjaunoja.

Izrādās, foto, kurā tiek zīdīts bērns, ir pieļaujams Instagrama vietnē, bet kailas krūtis īsti ne.

«Es nedomāju, ka pie vainas ir tikai Instagram politika. Domāju, ka viņi šādi rīkojās, jo saņēma sūdzības no vairākiem lietotājiem, - lūk, šis ir jautājums, par ko mums sabiedrībā vajadzētu diskutēt!» uzskata Ellija Vikensa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu