Tiešraide: Biznesa tehnoloģiju konference IBM Business Connect

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina ceturtdien, 19. maijā tiešraidē no plkst. 09.30 līdz 16.30 sekot līdzi biznesa tehnoloģiju konferencei IBM Bussiness Connect Riga 2016.

IBM Business Connect ir IBM rīkots notikums, kas reizi divos gados piedāvā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju nozares aktualitātes, šoreiz konferences programma veltīta kognitīvās ēras jaunumiem un tās iespējām biznesam.

Datu pasaulē, kur viss ir savienots lietu internetā (IoT), kognitīvā skaitļošana piedāvā ko atšķirīgu. Tikai kognitīvās sistēmas spēj analizēt milzu datu plūsmas milisekundēs. Un ne tikai skaitļus un faktus, bet arī attēlus, skaņas, cilvēku noskaņojumus un attiecības. Tās ir patstāvīgas un nepārtraukti mācās un attīstās.

Konferences tiešraide pieejama arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā

Konferences apmeklētāji un tiešraides skatītāji aicināti piedalīties tematiskajā diskusijā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu