LVC: uz ceļiem atsākti remontdarbi un uzsākts bedru masveida remonts

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vairākos ceļu posmos ir atsākti remontdarbi un uzsākts bedru masveida remonts, preses paziņojumā pirmdienas rītā informē «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

Būvdarbi ir atsākti uz Liepājas šosejas (A9) pār Lielupes tiltu. Satiksme tur tiek regulēta ar luksoforiem. Darbi atsākti arī Tallinas šosejas (A1) posmā no Salacgrīvas līdz Ainažiem. Tur satiksme tiek regulēta ar ceļa zīmēm, vēl bez būtiskiem satiksmes ierobežojumiem, informē uzņēmums.

Līgatnē, Vidzemes šosejas (A2) 63,7.km tiek veikti ceļa pārvada remontdarbi. Ir noteikts ātruma ierobežojums un satiksmi regulē ar luksoforiem. Šajā pat apkārtnē tiek izbūvēts gājēju un velosipēdistu ceļš, bet šie darbi satiksmi pa autoceļu neietekmē.

Ulbrokā turpinās rotācijas apļa izbūve uz ceļiem, kas savieno Rīgu ar Tīnūžu–Kokneses ceļu.

Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai autovadītājiem jārēķinās ar trim luksoforu posmiem, kā arī papildu pusstundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava–Bārta–Dubeņi–Grobiņa (P113).

Uz Rēzeknes–Daugavpils ceļa (A13) ir trīs būvdarbu posmi: pie Maltas, kur būtisku satiksmes ierobežojumu nav, no Špoģiem līdz Daugavpilij, kur divi posmi ar satiksmes regulētājiem un 20 km garo posmu var šķērsot aptuveni 50 minūtēs. Pirms Lietuvas robežas, kur pieci luksoforu posmi, paredzamais objekta šķērsošanas laiks arī ir 50 minūtes, norāda LVC.

Carnikavas novadā tiek atjaunots tilts pār Langu. Ir izveidots pagaidu apbraucamais ceļš ar vienu satiksmes joslu.

Seguma atjaunošanas būvdarbi notiek autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava (P85) posmā no Ķeguma virzienā uz Jaunjelgavu. Lai šķērsotu septiņus luksoforu posmus, jārēķinās ar papildu pusstundu. Papildu pusstunda būs nepieciešama, arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā (P73), kur Valles apkārtnē notiek remontdarbi 13 km garumā ar sešiem luksoforu posmiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu