Izmaiņas skar darbības ar sertifikātiem (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Būtiski grozījumi privatizācijas pabeigšanas likumā stāsies spēkā 1.augustā.

Personām, kas nav informējušas pašvaldību par kredītiestādi, kurā ir atvērts vai tiks atvērts sertifikātu konts, tas jāizdara līdz 1.oktobrim. Personām, kuras ir informējušas pašvaldību par kredītiestādē atvērto sertifikātu kontu, līdz 1.decembrim attiecīgās kredītiestādes kontā jāieskaita privatizācijas sertifikāti.

Ekonomikas ministrijas speciālisti informē, ka cilvēki, kuri politiski represētās personas statusu ieguvuši pēc 2006.gada 28.aprīļa, pieteikumus par privatizācijas sertifikātu piešķiršanu var iesniegt attiecīgās pašvaldības institūcijā līdz šā gada 28.decembrim.

Ir paplašināts to personu loks, kurām var zust tiesības dzēst privatizācijas sertifikātus, saņemot to vērtību naudā, kā arī ir noteikti atsevišķi gadījumi, kad privatizācijas sertifikātus varēs izmantot kā maksāšanas līdzekli īpašuma kompensācijas sertifikātu vietā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu