Meraijas Kerijas meitai – briljantu diadēma

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: woman.ru

Pagājušonedēļ dziedātāja Meraija Kerija un viņas dzīvesbiedrs beidzot pasaulei parādīja savus sešus mēnešus vecos bērnus, kas tajā pašā dienā kļuva par Barbaras Voltersas šova un vienlaikus - arī interneta zvaigznēm.

Pirms šova publiski bija pieejams tikai viens abu mākslinieku bērnu foto, kurā nebija redzamas pat Monro un Merokena sejas. Tagad sajūsmināties par abiem mazuļiem var ikviens – tie, kas neredzēja Voltersas šovu, var aplūkot mazuļu bildes internetā. Bildēs sešus mēnešus vecie mazuļi redzami, gan peldoties vannā, gan kopā ar laimīgajiem vecākiem, gan pozē ar galvā uzliktu briljantu diadēmu un mikrofonu rokā...

Te vietā būtu atgādināt par aktiera Toma Krūza ieceri savai piecus gadus vecajai meitai uzdāvināt Elizabetes Teilores slavenos briljantus... Taču, ja Toms tikai pošas to darīt, tad Meraija un Niks jau savus bērnus sākuši lutināt un pieradināt pie greznības.

Barbaras Voltersas šovā Meraija ne tikai pastāstījusi, cik laimīga jūtas, beidzot kļuvusi par māmiņu, bet arī par problēmām grūtniecības laikā. “Man bija grūti aprast ar grūtniecības apmēriem un to, kādu ietekmi tā atstāj uz ķermeni. Tas nepavisam nelīdzinās “ai, es neizskatos labi un man ir liels vēders”,” atzinusi dziedātāja, uzsverot – vairāk laist bērnus pasaulē viņa negrasās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu