«Ziemassvētku veikals» jau 7. gadu uzbur svētku sajūtu!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau tradicionāli mēnesi pirms gada gaidītākajiem un skaistākajiem svētkiem saviem apmeklētājiem durvis vēris «Ziemassvētku veikals», kur iespējams ne tikai saviem tuvajiem un mīļajiem sarūpēt Latvijā ražotas dāvanas, bet arī noķert īstu Ziemassvētku sajūtu.

«Laika gaitā «Ziemassvētku veikala» zīmols ir kļuvis pazīstams, un jau no aptuveni oktobra cilvēki sāk interesēties, kur šogad būsim atvērti un ko piedāvāsim. Daudzi pircēji regulāri nāk uz mūsu veikalu jau pēc konkrētām precēm, kas nopērkamas no pašiem pirmsākumiem, arī aplūkot pašu jaunāko, ko radījuši mūsmāju amatnieki vai ražotāji,» stāsta Liena Kalna, «Ziemassvētku veikala» idejas autore.

Veikalā iespējams atrast visu nepieciešamo – gan ideju dāvanai, gan arī pašu dāvanu. Turklāt piedāvājumā ir visdažādākās preces par ļoti demokrātiskām cenām. «Šogad veikalā ir pārstāvēti 134 pašmāju ražotāji un amatnieki. Prieks, ka katru gadu preču sortiments aug un mēs varam piedāvāt aizvien jaunas un interesantas svētku dāvanas,» – tā L.Kalna.

Preču plauktos vietu radušas daudzas un dažādas interesantas lietas, piemēram, koka piparkūku formas, 3D piparkūku formas, daiļrades produkcija, adventes kalendāri no lina un koka, «Loop» rokassprādzes, «Lineo» lins, «Šoko pasts» ar krāsainām šokolādes vēstulēm, mīlestības pārīšiem, keramika, «AM studio» stikla izstrādājumi, ART SOAPWORK ziepes u.c. Turklāt Signes Meirānes jaunākā pavārgrāmata nopērkama par zemāko cenu Rīgā!

«Ziemassvētku veikals» darbojas pēc tā saucamā «pop up store» principa – veikals ir gadā atvērts tikai noteiktu laiku un piedāvā tematiskas preces. Šogad līdz 31.decembrim tas darbosies i/c «Olimpia» 2.stāvā un 10.janvārim t/c «Galleria Riga» 3.stāvā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu