Ar ovācijām sāk jauno iPhone tirdzniecību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Piektdien pārdošanā Ķīnā, kas ir pasaulē lielākais viedtālruņu noieta tirgus, nonāca jaunie iPhone 6s un 6s Plus.

Kaislīgākie Apple produkcijas fani pie Apple veikaliem bija saradušies jau stipri laicīgi, lai tikai ātrāk savā īpašumā iegūtu modernizēto iPhone 6 vai tā lielo brāli 6 Plus.

Lai gan, izņēmumi bija arī šoreiz, modernizēto iPhone iznākšana un nonākšana veikalos nav radījusi tādu ažiotāžu kā citkārt, kad Apple pielūdzēji vairākas nedēļas pirms tirdzniecības sākuma gulēja teltīs pie Apple veikala durvīm. Tas, visticamāk, saistīts ar to, ka S modeļos nav kardinālu izmaiņu; būtiskākie tehnoloģiskie jaunievedumi ir 3D Touch tehnoloģijas ekrāni, kas reaģē atkarībā no pieskāriena spēka, uzlabota galvenā kamera un jauns centrālais procesors.

Aģentūras Reuters aptaujātie viedtālruņu kārotāji atklājuši, ka ieradušies rindā stāvēt vien stundu pirms durvju atvēršanas. Pie tam daudzi no rindā sastaptajiem iPhone pircējiem, vismaz Honkongā, bijuši cilvēki, kuri ierīces tūlīt pat pārdevuši ar nelielu uzcenojumu 1000 Honkongas dolāru jeb 129 ASV dolāru apmērā.

Bez Ķīnas jaunie iPhone no šodienas, 25.septembra ir pieejami arī Austrālijā, Kanādā, Francijā, Vācijā, Honkongā, Japānā, Jaunzēlandē, Puertoriko, Singapūrā, Lielbritānijā un ASV.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu