«KVV Liepājas metalurga» valdē iecelts Igors Talanovs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rūpnīcas AS «KVV Liepājas metalurgs» valdē iecelts Igors Talanovs, rāda «Firmas.lv» datubāze. Talanovs ir vienīgais valdes loceklis.

Izmaiņas valdē reģistrētas 3.jūlijā.

«KVV Liepājas metalurga» valdes loceklis no 2014.gada 24.septembra līdz 25.jūnijam bija Igors Kovaļenko. Viņu valdes locekļa amatā tika nolemts nomainīt ar finanšu direktoru Talanovu, kurš strādā uzņēmuma vadībā jau no tā pārņemšanas brīža.

«Līdz ar valdes locekļu maiņu uzņēmuma vadībā nav plānotas izmaiņas, jo jau šobrīd uzņēmuma vadība nekoncentrējas viena vadītāja rokās - aprīlī tika izveidota vadības komanda, kurā katrs tās dalībnieks atbild par savu darbības jomu. Mēs to saucam par vadības spēcināšanu. Piemēram, pēdējos mēnešos vadības komandai no Ukrainas pievienojās Igors Kazļenko, kas atbild par ražošanu,» iepriekš skaidroja «KVV Liepājas metalurga» līdzīpašnieks Valērijs Krištals.

Viņš vērtē, ka Kovaļenko paveica nozīmīgu darbu rūpnīcas darbības atjaunošanā salīdzinoši īsos termiņos, kas arī bija viņa primārais uzdevums. Patlaban uzstādījumi ir citi, ko nevar paveikt viens cilvēks, bet kam ir nepieciešama spēcīga vadības komanda, kas spēj nodrošināt pilnvērtīgu uzņēmuma attīstību. Kovaļenko vienmēr būs novērtēts kā tās dalībnieks, atzīmēja Krištals.

Kā ziņots, maijā «KVV Liepājas metalurgs» sašaurināja ražošanu tēraudkausēšanas cehā.

Jūnijā «KVV Liepājas metalurgs» velmētavā tika saražoti 25 000 tonnu armatūras. Ar līdzīgām ražošanas jaudām plānots turpināt darbu arī nākamos mēnešus.

Patlaban uzņēmums nodrošina darbvietas vairāk nekā 600 cilvēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu