LG prezentē elegantu viedpulksteni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) šā gada Pasaules Mobilajā kongresā prezentēs uzņēmuma pirmo pilnībā no metāla izstrādāto viedpulksteni LG Watch Urbane, kas aprīkots ar Android Wear operētājsistēmu. Šis viedpulkstenis ir radīts izsmalcinātam un kosmopolītiskam valkātājam, kurš savai ikdienai vēlas piešķirt gan stilu, gan augstāko tehnoloģiju pieskaņu.

LG Watch Urbane ir veidots uz LG Watch R viedpulksteņa pamata, kas bija pirmā nesējamā ierīce as pilnībā apaļu P-OLED ekrānu un tirgū nonāca 2014.gada oktobrī. LG Watch R tika radīts, koncentrējoties uz aktīviem lietotājiem, turpretī LG Watch Urbane ir krietni formālāks un ar smalkāku profilu, kas to padara piemērotu gan vīriešiem, gan sievietēm. Cenšoties atdarināt luksusa pulksteņa izskatu, LG apvienojis klasisku dizainu un novatoriskas funkcijas, lai ikdienas dzīvei piešķirtu stilu un ērtības, vienlaikus paaugstinot priekšgājēja noteiktos augstos standartus.

Tāpat kā LG Watch R, LG Watch Urbane ir 1,3 collu P-OLED ekrāns, taču tam ir plānāks ietvars, kas padara pulksteņa formu gludāku. LG Watch Urbane nerūsējošā tērauda korpuss pieejams pulēta sudraba un zelta apdarē, bet to papildina skaisti izšūta dabīgās ādas siksniņa klasiskākam izskatam. Oriģinālo siksniņu iespējams aizstāt ar jebkuru 22 mm siksniņu. LG Watch Urbane ir savietojams ar viedtālruņiem, kas izmanto vismaz Android 4.3 operētājsistēmu.

LG Watch Urbane ir aprīkots ar PPG sensoru, kas var fizisko aktivitāšu laikā noteikt valkātāja sirds ritmu un vidējo pulsu. Režīms Always-On displejā nepārtraukti uzrāda laiku aptumšotā ekrānā, tādējādi ietaupot akumulatora enerģiju. Savukārt jaunā pēdējo zvanu vēsture un biežāk izmantoto kontaktu funkcija nodrošina lietotājiem iespēju aplūkot iepriekšējos vai neatbildētos zvanus, kā arī sameklēt kontaktu informāciju, neieslēdzot viedtālruni.

Papildu informācija un cena tiks izziņota, kad ierīce būs pieejama vietējos tirgos.

LG G Watch R galvenās specifikācijas:

• Čipkopa: 1,2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400

• Operētājsistēma: Android WearTM

• Displejs: 1,3 collas P-OLED Display (320 x 320, 245 ppi)

• Atmiņa: 4 GB eMMC/ 512 MB LPDDR2

• Akumulators: 410 mAh

• Sensori: 9-Axis (Gyro / pedometrs / kompass), barometrs, PPG (pulsometrs)

• Krāsas: zelta un sudraba

• Citas funkcijas: putekļu un ūdens izturīgs (IP67)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu