Modes un stila ziņas: superstar, Cavalli un Soko, Merilina Monro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziema ar tai piedienošo auksto dvašu un kārtīgu sniega segu uz brīdi atkāpusies, bet noteikti atkal atgriezīsies, tāpēc ir laiks parūpēties par šim gadalaikam atbilstošiem garderobes elementiem, kas ne tikai ļaus justies silti un ērti, bet arī izskatīsies moderni visas sezonas garumā.

Somijas dizaina leģendas Tapio Virkalas 100 gadu jubileja

Tapio Virkala (Tapio Wirkkala) bija viens no sava laika talantīgākajiem dizaineriem. Viņa radošās izpausmes sniedzās no stikla dizaina un skulptūrām līdz banknotēm un grafiskajai mākslai. Virkala tiek uzskatīts par vienu no vadošajām personībām modernajā Somijas industriālajā mākslā. Ievērojamu daļu savas karjeras viņš pavadīja, strādājot ar stiklu Iittala zīmolam. Stikls nepārprotami ir viens no mīļākajiem Virkalas materiāliem. Kantarelli vāze, kas joprojām ir ražošanā, pirmo reizi nonāca tirdzniecībā kā Iittala kolekcijas sastāvdaļa 1947.gadā - Virkalas karjeras agrīnajā posmā. Viktorijas un Alberta muzejs Londonā drīz vien šo vāzi iegādājās savai kolekcijai. Virkala savus starptautiskos panākumus kā stikla dizainers guva starptautiskā triennālē Milānā, kur viņš saņēma trīs zelta medaļas gan 1951.gadā, gan 1954.gadā. Kopumā viņš atzinības saņēmis četrās Milānas triennālēs. Virkala priekšmetus Iittala zīmolam radīja 40 gadus, līdz pat savai nāves dienai.

Just Cavalli un Soko

Just Cavalli pavasara/vasaras kolekcija 2015 iedvesmojusies no «Coachella» festivāla. kolekcijā bildējusies arī dziedātāja Soko.

INCH2 - sieviešu apavi ar vīrišķīgu raksturu

Zīmola aizsācēja, modes blogere Olga Pētersone, piedāvā kapsulkolekciju, ko raksturo vīrišķīgā stilā radīti sieviešu apavu modeļi. Kolekcija ir absolūts izcilu meistaru roku darbs. Šī darba kvalitāte nepieļauj kompromisus. Apavos tiek izmantota tikai augstākā labuma dabīgā āda no Itālijas un Holandes. Dizains, zoles forma, kā arī furnitūra ir īpaši izstrādātas INCH2 zīmolam. Strikts un pārliecinošs vīriešu apavu tēls ir tapis par vienu no pamata dominantēm, kas ir izteikti novērojama mūsdienu dizaina vēsmās. Zole ar reljefu un zems papēdis ir kļuvis par neatņemamu sieviešu apavu sastāvdaļu līdzās augstpapēžu kurpēm. INCH2 sieviete ir harismātiska un par sevi pārliecināta personība «garçon» stilā. Viņa dod priekšroku komfortam un augstai kvalitātei kvadrātā.

Merilina Monro atgriežas Max Factor

Tieši Makss Faktors (Max Factor) pārvērta Normu Džīnu (Norma Jeane) Merilinā Monro (Marilyn Monroe), piešķirot viņai ikonisku skaistumu, kas iekaroja sirdis visā pasaulē. Tagad Max Factor atsauc atmiņā šo fantastisko stāstu un informē, ka Merilina Monro būs zīmola Globālā valdzinājuma vēstniece (Global glamour ambassador). 2015. gadā paiet jau astoņdesmit gadi, kopš Makss Faktors juniors vēra vaļā Holivudas grimēšanas studijas durvis un aizsākās Holivudas elites zvaigžņu pārvērtības. Viņa visslavenākā kliente? Norma Džīna. 20. gadsimta 40. gadu beigās Norma Džīna ienāca viņa blondīņu studijā, būdama brunete, bet Makss Faktors pilnīgoja tās skaistumu ar platīnblondiem matiem, kas bija piemēroti Merilinas Monro skaistumam. Kopš tā brīža Max Factor dekoratīvā kosmētika tika izmantota, lai Merilinā Monro iedzīvinātu ikonu. Pašlaik, kad pasaule atkal atgriežas pie ierastā pēc svētku spožuma un greznības, Max Factor paziņo, ka Merilina Monro iecelta par zīmola globālā valdzinājuma vēstnieci.

Radīta matu kopšanas līniju sievietēm 40+

Turpinot premium klases produktu līniju, Dove radījis trīs jaunus matu kopšanas līdzekļus – šampūnu, kondicionieri un BB krēmu, kas kopā veido Dove Youthful Vitality produktu līniju. Šī sērija stiprina matus, atjauno to dzīvīgumu un ir paredzēta sievietēm ar nobriedušu matu pazīmēm.
Radīta speciāli sievietēm vecumā no 40 gadiem, jaunā matu kopšanas produktu sērija baro un stiprina matus, piepildot tos ar proteīniem un lipīdiem, kuru daudzums matos līdz ar vecumu dabīgi samazinās. Sievietei jābūt skaistai visos vecumos!

Košums sporta zālē!

Iekļaujiet sportiskā stila iedvesmotos apģērbus ikdienas garderobē, pat ģērbšanās no rītiem bērniem būs tīrais nieks. Vai ērti? Jā! Vai moderni? Protams! Aplūko jaunākās sporta apģērbu tendences Lindex veikalos - gaumīgi, koši un smuki!


Ērti un aktuāli adījumi ziemas sezonas vēsākajiem mēnešiem

Kas gan ir ziema bez mīkstiem džemperiem, visdažādāko modeļu jakām, sievišķīgām kleitām un tādiem neaizstājamiem aksesuāriem kā šalles un cimdi, ko valkāt gan ikdienā uz darbu, gan arī baudot ziemas priekus ārpus mājām! Atliek vien izvēlēties no britu zīmola Marks&Spencer plašā sezonas modes preču sortimenta un ļauties valdzinošajai ziemas burvībai, neuztraucoties par allaž mainīgajiem laika apstākļiem, jo galvenais taču, lai kājas (un ne tikai) būtu siltas.

Rita Ora, Bekhems, Farels un Lillards atklāj, kas īsti ir Superstar

Kad Adidas 1969. gadā radīja pirmos «Superstar» apavus, šis angļu termins vēl neasociējās ar zvaigznēm uz skatuves un sporta laukumā. Uzzini, kāda ir superstar definīcija īsto zvaigžņu izpratnē!

«So Fever» viņai un viņam, kas radīti, iedvesmojoties no romāna «Greja 50 nokrāsas»

Kārdini, vilini, ļaujies… vai tu esi gatava kaisles spēlei? Ļaujies savām visdziļākajām fantāzijām ar «So Fever», viņam un viņai, kas radīti, iedvesmojoties no romāna «Greja 50 nokrāsas». Oriflame jaunie aromāti «So Fever» tualetes ūdens viņam un smaržūdens viņai mutuļo ar abpusējas baudas piepildījumu. Pikantais ingvera zieds ir galvenā sastāvdaļa «So Fever Her» aromātā. Nevaldāms afrodiziaks, kas atklāj varenu sievišķības aromātu. Gaisā manāmā neatvairāmā dominance, kas kulminē ar visvarenības akordu; noslēpumainība un sajūtu piesātinājums atstās viņu bezspēcīgu pretoties tavām vēlmēm... Ingvera koksne ir galvenā sastāvdaļa «So Fever Him» aromātā. Tas piešķir pārliecinošas vīrišķības toni. Ingvera afrodiziaka īpašības, apvienojoties ar siltumu, savieno to ar pārējām aromāta notīm un rada spēku, kas atbrīvo kaisles pilnu, bet savaldāmu ekstāzi, ko neviena sieviete nespēj atraidīt.

Mākslinieciskie apavi no A. Radēvičas

Monreālas dizaina māksliniece Anastasija Radēviča (Anastasia Radevich) radījusi oriģinālus sieviešu apavus, kuru izskats balansē starp augsto modi un mākslas darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu