LG prezentējis datorspēlēm paredzētu 21:9 UltraWide monitoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) Lasvegasā notikušajā starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2015 prezentējis jaunākos 21:9 UltraWide monitoru modeļus, kuru vidū ir pasaulē pirmais UltraWide monitors ar AMD FreeSync tehnoloģiju, lai ātras darbības videospēlēs nodrošinātu vienmērīgu kustību uz ekrāna.

21:9 UltraWide monitors ar AMD FreeSync tehnoloģiju

LG modelis 34UM67 ir pasaulē pirmais 21:9 UltraWide monitors, kas īpaši radīts videospēlēm ar intensīvu grafiku. AMD FreeSync tehnoloģija likvidē ekrāna raustīšanos, kas rodas, kad monitors un grafikas karte nav sinhronizēti. FreeSync tehnoloģija garantē visplūstošāko un vienmērīgāko spēļu pieredzi, radot plūstošu kustību bez kadru frekvenču zuduma.

Jaunajam monitoram ir arī unikāls UltraWide redzes lauks, kas nodrošina spēļu cienītājiem priekšrocību - slēptu vietu atklāšanu, kas parastos 16:9 monitoros nebija redzamas. Monitora Black Stabilizer funkcija izgaismo tumšās ainas un palīdz skaidri saskatīt tumši melnās vietas, kur varētu būt noslēpušies objekti un ienaidnieki. Dynamic Action Sync režīms samazina ievadsignāla aizkaves laiku, radot patiesu reāllaika spēļu spēlēšanu. Liela daļa populāro spēļu, tostarp Battlefield 4, World of Warcraft un ArcheAge jau atbalsta 21:9 izšķirtspēju, un sagaidāms, ka šim pulkam nākotnē pievienosies vēl vairākas spēles.

Pasaulē pirmais izliektais 34 collu 21:9 monitors ar paplašinātu ekrānu

LG izliektais 34 collu UltraWide monitors ar Quad HD izšķirtspēju (3440 x 1440) maksimāli izmanto ekrāna laukumu. Tas ļauj tādiem radošiem profesionāļiem kā grafikas dizaineriem un fotogrāfiem aplūkot vairāk attēlus kā sīktēlus, un mediju veidotājiem aplūkot garākus videoattēlu kadrus vai skaņu grafiskos attēlojumus. Mac datoru lietotājiem šis monitors būs jo sevišķi pievilcīgs, jo tas ir savienojams ar Thunderbolt 2, kas nodrošina ātrgaitas datu pārraidi. Savukārt izliektais ekrāns vēl vairāk uzlabo lietotāju videospēļu spēlēšanas pieredzi.

Foto: Publicitātes foto

Pateicoties IPS ekrānam, kas attēlo krāsas vairāk nekā 99% no sRGB krāsu telpas, un tā 178 grādu skatīšanās leņķim, tiek novērsta krāsu kropļošanās jebkurā leņķī. Monitora krāsu precizitāti, skatīšanās leņķi un sRGB krāsu telpu sertificējis TÜV Rheinland un Intertek, kā arī apstiprinājis UL.

21:9 izliektais UltraWide multiekrāns uzlabotai produktivitātei

21:9 izliektais UltraWide multiekrāns nodrošina vairākas multiekrāna uzstādījumu iespējas, palielinot produktivitātes līmeni akciju mākleriem un citiem finanšu profesionāļiem, kuriem nepieciešams vienlaicīgi uzraudzīt lielu datu apjomu. Šo monitoru iespējams izmantot kā tirdzniecības platformu vai lielu tāfeli, lai uz katra ekrāna attēlotu grafikus, kotētās cenas vai izdarītās likmes.

Digital Cinema 4K monitors pirmšķirīgai krāsu pārvaldei

LG arī prezentējis Digital Cinema 4K monitoru ar 4K izšķirtspēju (4096 x 2160), kas nodrošina vairāk pikseļu salīdzinājumā ar parastu Ultra HD izšķirtspēju (3840 x 2160). Šis monitors ne tikai precīzi attēlo 4K saturu, bet tas arī ir lieliski piemērots Digital Intermediate (DI) procesiem. Ar vairāk nekā 99,5% no Adobe krāsu telpas šis ir lieliski piemērots monitors precīzai krāsu pārvaldīšanai.

«LG premium 21:9 UltraWide monitori ir izstrādāti, ņemot vērā patērētāju unikālās vajadzības,» norāda LG Electronics Home Entertainment Co. televizoru un monitoru ražošanas nodaļas vecākais viceprezidents Inkju Lī (In-kyu Lee). «Ņemot vērā laiku, ko mēs pavadām pie monitoriem, pastāv plašas iespējas specializētiem monitoriem mūsu dzīvēs.»

Tirgus izpētes kompānijas IDC apkopotā informācija liecina, ka LG ir pasaules līderis šajā monitoru segmentā, pēdējos septiņos ceturkšņos (līdz 2014.gada trešajam ceturksnim) tā pasaules 21:9 monitoru tirgus daļa veido 77,3%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu