Skaistumkopšanas salons "Studio3" ielūdz uz dzimšanas dienu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 2.jūnijā skaistumkopšanas salons "Studio3" aicina klientus, kolēģus, kā arī savus draugus piedalīties jaukā vasaras ballītē – pašā Rīgas sirdī. Pasākums tiek rīkots par godu salona astotajai dzimšanas dienai. Ierašanās ar ielūgumiem, kuriem var pieteikties, zvanot uz salonu.

Vakara gaitā baudīsim gan gardas uzkodas, gan muzikālus priekšnesumus Latvijas mākslinieku izpildījumā, bet acis un sirdi priecēsim "Inka Stils" modes skatē. Par vakara atmosfēru rūpēsies "Studio3" dzimšanas dienas ballītes vadītāja, brīnišķīgā Sindija Vilde.

Par salonu "Studio3"

"Studio3" ir īpaša koncepta salons Latvijas tirgū, kas saviem klientiem piedāvā gan izbaudīt dažādas skaistuma procedūras, gan sapucēties skaistumkopšanas salonā, gan arī ļauties fiziskām nodarbībām uz pasaules slavenību iecienītā trenažiera Power Plate.

Tam visam klāt "Studio3" rūpējas arī par dāmu garderobi! Savu garderobi dāmas pie mums var papildināt ar Latvijā un ārpus Latvijas dizainētiem un ražotiem ekskluzīviem apģērbiem, aksesuāriem un mākslinieku rotām.

Jau 8 gadus salons "Studio3" ar prieku apkalpo savus klientus, un arī turpmāk vienmēr gaidīsim jūs pie sevis, lai sniegtu visu labāko, jaunāko un aktuālāko jūsu skaistumam!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu