Lana del Reja: «Mani panākumi – tas ir līdzeklis pret bailēm!»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par žurnāla L’OFFICIEL Latvija maija numura galveno varoni ir kļuvusi indipopa zvaigzne un viena no pieprasītākajām mūsdienu mūziķēm - Lana del Reja, kura 14. jūnijā ar savu koncertu uzstāsies «Arēnā Rīga». Ekskluzīvā intervijā žurnālam L’OFFICIEL Lana del Reja, kuras īstais vārds ir Elizabete Vūlridža Grānta, stāsta par savu bērnību un ceļu uz slavu, par savām attiecībām ar modi un par vēlmi izveidot spēcīgu ģimeni. Žurnāla veidotajā fotosesijā viņa iejūtas kaislīgas spāņu meitenes tēlā, mainot gan tērpus, gan veidolus.

Tāpat L’OFFICIEL Latvija maija numurā atradīsiet veselu sadaļu, kas veltīta kāzu tēmai. Trīs burvīgas dāmas – Maija Krištopane-Rozīte, Auguste Petre un Karīna Krasovicka demonstrē savas kāzu kleitas, kurās viņas piedzīvoja vai tikai vēl grasās piedzīvot savas dzīves aizraujošāko brīdi. Savukārt modes veikala «Salons A» īpašniece Asnāte Smeltere mums pastāstīja par savu īpašo kāzu tērpu - bikškostīmu, kurā viņa apprecējās 1972. gadā. Vēl šajā sadaļā atradīsiet materiālu par kāzu modes vēsturi un mūsdienu kāzu tendencēm, vizāžistu padomus, kā pareizi sagatavoties kāzām, un citu noderīgu informāciju.

Papildus jaunajā L’OFFICIEL Latvija numurā lasiet rakstu par britu cepuru dizaineriem un interviju ar slaveno Parīzes vizāžisti Violetti, atklājiet «Trasta komercbankas» sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas Jolantas Kaķes skaistuma receptes un novērtējiet reportāžu no Riga Fashion Week, kā arī citu interesantu informāciju par modi un dzīvesstilu.

Atgādinām par īpašo piedāvājumu visiem, kas abonēs žurnālu L’OFFICIEL Latvija līdz 31. maijam. Pirmkārt, visi abonenti saņems privilēģiju karti Club Chic, kura dod atlaides un bonusus daudzos Rīgas veikalos, restorānos, skaistumkopšanas salonos utt. Otrkārt, visi gada abonenti piedalās loterijā, kurā var laimēt burvīgu balvu – bezvadu fotoepilatoru PhilipsLumea precision plus 350 latu vērtībā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu