Adaptīvā sporta zāle (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Vācijas uzņēmums «ASB Systembau» ir radījis sporta zāles grīdu «Lucio», kuras marķējumu var mainīt acumirklī, tādējādi dodot iespēju bez piepūles vienā telpā spēlēt basketbolu, volejbolu, rokasbumbu, badmintonu un citas sporta spēles.

485 kvadrātmetrus lielā sporta zāle, kas tumsā atgādina digitālo vidi Holivudas zinātniskās fantastiskas filmā «Tron: Legacy», ir izklāta ar 160 speciālām stikla plāksnēm, kas ir laminētas līdzīgi kā automobiļu logu stikli un sastāv no diviem slāņiem. Piedevām virspusi klāj speciāls keramisks pārklājums, kam jāuzlabo saķere, un paši sportisti atzīst, ka tā ir teicama, pat labāka nekā sporta zālē ar koka grīdu.

Zem grīdas paneļiem savukārt atrodas LED lampiņu kanāli (to kopējais garums ir 850 metri), no kā tiek veidotas līniju marķējuma kombinācijas atbilstoši katra sporta veida vajadzībām.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu