Saakašvili: Krievijas agresija pret Gruziju turpinās (40)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Krievijas agresija pret Gruziju sākās ne jau 2008.gada augustā, bet gan daudz agrāk, un tā turpinās līdz pat šai dienai, 2008.gada augusta kara gadadienā sacīja Gruzijas prezidents Mihails Saakašvili.

Šādu pārliecību viņš pauda, atrodoties Kolumbijā, kur ieradies uz šīs valsts jaunā prezidenta inaugurācijas svinībām, vēsta tīmekļa portāls "Gruzija Online".

"Mūs cīņa turpināsies, līdz pēdējais okupants nebūs pametis Gruzijas zemi, līdz netiks atjaunots taisnīgums attiecībā uz simtiem tūkstošu dažādas izcelsmes Gruzijas iedzīvotāju, kas bija spiesti pamest savas mājas, pilsētas un ciemus," sacīja prezidents.

2008.gadā Gruzijas karavīriem par pašu dzīvības cenu vajadzēja ar ieročiem rokās aizstāvēt savas valsts godu, brīvību un nākotni, norādīja prezidents.

"Kamēr Gruzijā ir ienaidnieks, kamēr Gruzijas zeme ir okupēta un Gruzija nav brīva, mēs nedrīkstam zaudēt ne dienas," uzsvēra Saakašvili.

Komentāri (40)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu