Džesika Alba izdos grāmatu par veselīgu dzīvesveidu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktrise Džesika Alba izdos padomu grāmatu jaunajām māmiņām, kuras vēlas nodrošināt veselīgu dzīvesveidu saviem mazuļiem.

Filmu «Fantastic Four» («Fantastiskais četrinieks») un «Sin City» («Grēku pilsēta») zvaigzne agrāk piedalījusies kampaņās, kas pieprasa samazināt ķimikāliju daudzumu bērniem domātajos produktos.

Šā gada sākumā viņa izveidoja mājaslapu «Honest.com», kurā jaunie vecāki var uzzināt, no kā gatavots viņu mazuļu ēdiens, autiņbiksītes un piederumi. Taču tagad viņa noslēgusi līgumu par grāmatas izdošanu, kurā aktrise dos padomus vecākiem, kuriem rūp veselīgs dzīvesveids.

«Tas ir neticami, taču lieliski,» viņa sacīja slavenību žurnālam «People». «Tā būs grāmata cilvēkiem, kas mēreni pārzina šo tēmu, taču vēlas dzīvot veselīgāk, tāpat kā es.»

«Grāmata būs vienkārša un jautra, un es gribu, lai tā ir ļoti krāsaina. Esmu ēdiena mīļotāja, un man patīk darboties ar saviem bērniem. Šajā grāmatā viss būs jēgpilns, tās būs lietas, ko esmu ieviesusi mūsu dzīvē,» skaidro aktrise.

Grāmata nonāks pārdošanā nākamgad.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu