Citroen Ženēvā prezentēs karstu konceptauto

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz šim brīdim Citroen visā pasaulē ir pārdevis vairāk nekā 180 000 DS sērijas automobiļu, kuru vidū ir arī pa kādam sportiskam eksemplāram.

Tradīcija izlaist karstus DS sērijas auto tiks turpināta arī šā gada Ženēvas motoršovā, kur dienas gaismu ieraudzīs konceptauto DS4 Racing Concept.

Līdzīgi kā DS3 Racing, ko jau labu laiku var iegādāties, arī jaunais konceptauto ir radīts, sadarbojoties markas dizaineriem ar sporta nodaļu Citroen Racing. Un tā rezultātā tiek iegūts izteikti sportiska izskata auto.

Salīdzinājumā ar standarta DS4, DS4 Racing Concept ir par 35 milimetriem zemāka balstiekārta, par 55 milimetriem platāka šķērsbāze priekšā un par 75 milimetriem paplatināta šķērsbāze aizmugurē. Ārējā dizaina sportisko akcentu vidū ir arī aerodinamiskais difuzors, piespiedējspēku palielinošs priekšējais bampers un riteņu arku paplatinājumi.

DS4 Racing Concept ir apgādāts ar 1,6 litru turbo motoru, taču tā jauda ir nevis 210 zirgspēki kā DS3 Racing, bet gan iespaidīgi 256 ZS. Tas nozīmē, ka no katra motora darba tilpuma litra tiek iegūti 160 ZS, un tas sērijveida modeļu vidū esot rekords.

Tai pašā laikā auto ir arī pietiekami ekoloģisks, jo tā CO2 izmešu līmenis ir 155 g/km.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu