Noslēgusies «European Lingerie Group» un «European Lingerie Brands» apvienošana

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Noslēgusies apakšveļas ražošanas uzņēmumu grupas AS «European Lingerie Group» un AS «European Lingerie Brands» apvienošana, aģentūru LETA informēja kompānijas pārstāvji.

Uzņēmumu apvienošana veikta ar mērķi vienkāršot grupas struktūru. Tostarp pēc kompāniju reorganizācijas par «Lauma Fabrics» vienīgo dalībnieku ir kļuvusi «European Lingerie Group». Uzņēmumu apvienošanai nav ietekmes uz grupas vai «Lauma Fabrics» darbību. Arī grupas akcionāri apvienošanās rezultātā nav mainījušies.

Komercreģistrā kompāniju reorganizācija iegrāmatota 13.jūlijā.

«European Lingerie Group» galvenā mītne atrodas Latvijā. Tai ir ražotnes Latvijā, Ungārijā un Vācijā. «European Lingerie Group», izmantojot zīmolu «Lauma Fabrics», ražo mežģīnes un tekstilmateriālus lielākajiem apakšveļas ražotājiem, bet ar zīmolu «Lauma Medical» tiek ražoti medicīniski tekstilizstrādājumi. Tāpat uzņēmumu grupā izstrādā, ražo un izplata apakšveļu ar zīmoliem «Conturelle» un «Felina».

«European Lingerie Group» dibināta 2017.gadā, un tās pamatkapitāls ir 39,97 miljoni eiro. «European Lingerie Group» kopējais apgrozījums 2017.gadā bija 73 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu