"Eesti Meedia" iegādājas filmu kompānijas "Apollo Film Productions" akciju kontrolpaketi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mediju koncerns "Eesti Meedia" iegādājies Igaunijas filmu uzņemšanas kompānijas "Apollo Film Productions" 55% akciju.

"Eesti Meedia" valdes priekšsēdētājs Svens Nūtmans norādījis, ka "Apollo Film Productions" kļūst par lielāko mākslas un animācijas filmu ražotāju Igaunijā, kā arī nākotnē vēlas sniegt ieguldījumu televīzijas raidījumu un seriālu uzņemšanā sadarbībā ar "Eesti Meedia".

Viens no "Apollo Film Productions" akcionāriem Ivars Vendelins sacīja, ka "Eesti Meedia" ir spēcīgs mediju partneris, un iekļaušanās koncernā dos iespēju sadarboties ar daudziem profesionāļiem un izmantot viņu zināšanas un prasmes, kā arī "Apollo Film Productions" iegūst jaunus mediju kanālus, kur demonstrēt filmas līdztekus kinoteātriem.

"Eesti Meedia" grupā Igaunijā ietilpst laikraksts "Postimees", vairāki reģionālie laikraksti, televīzijas kanāls "Kanal 2", ziņu aģentūra BNS, tipogrāfija "Kroonpress" un sešas radiostacijas, kā arī sludinājumu portāli. Latvijā "Eesti Meedia" pieder ziņu aģentūra LETA un portāls "Tvnet", bet Lietuvā - portāls "15min.lt", ziņu aģentūra BNS un e-komercijas uzņēmums "Diginet".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu