Tuvojas Apple jauno produktu prezentācija. Ko no tās gaidīt? (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa USA/ScanPix

Septembrī Apple rīkos pasākumu, kura gaitā pasaule tiks iepazīstināta ar jaunākajām ierīcēm iPhone, iPad, Apple Watch un MacBook saimēs.

Tradicionālā Apple rudens prezentācija notiks 12.septembrī. Par to, kas tieši tiks pirmo reizi parādīts mediju pārstāvjiem un patērētājiem, oficiālas un precīzas informācijas, protams, pagaidām nav. Taču tīmeklis jau labu laiku mutuļo ar vairāk vai mazāk ticamām spekulācijām par Apple galvenajiem jaunumiem.

Tā pastāv viedoklis, ka viens no jaunumiem būs iPhone 9 ar 6,1 collas diagonāli. Tas būšot līdzīgs iPhone X, kam nav Home pogas uz priekšējā paneļa, un iegūšot LCD ekrānu, kas ļaus pazemināt cenu. Provizoriski šāda telefona sākuma cena varētu būt 650 - 840 ASV dolāru (aptuveni 560 - 690 eiro) koridorā, vēsta Korrespondent.net.

Bez šīs ierīces Apple vadošie darbinieki sarīkojumā varētu uzstāties arī ar iPhone 11 un iPhone 11 Plus, kam būšot 6,5 collu ekrāns. iPhone iegūs maksimāli plānu rāmi, tiks apgādāts ar iOS 12 operētājsistēmu un operatīvo atmiņu līdz pat 4 GB apjomā. 

Gaidāms, ka iPhone 11 ar 64 GB iebūvēto atmiņu maksās ap 690 eiro, kamēr modelis ar 256 GB atmiņu - 775 eiro.

Papildus tam Apple 12.septembrī varētu parādīt jaunus iPad ar 11 un 12,9 collu ekrānu, sejas atpazīšanas sistēmu un maksimāli plānām maliņām.

Pastāv iespēja, ka Apple ir sagatavojuši un prezentēs arī atjaunotus MacBook Pro, Apple Watch un AirPods austiņas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu