Kāzas pavadīt teltī? Vilšanās? Vai tomēr skaistākais piedzīvojums?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arvien vairāk pāru, plānojot kāzas vēlas, lai šī diena būtu neaizmirstama un atšķirīga no jau ierastās klasikas, tādēļ tiek meklēti līdz šim neredzēti risinājumi noskaņas un vizuālā noformējuma radīšanai.

Šobrīd visā pasaulē arvien populārāka kļūst kāzu svinību rīkošana tā dēvētā boho / festivāla stila noskaņās, kas pirmkārt, ir salīdzinoši viegli pielāgojama vietas izvēlē, vai tā būtu muiža, viesu nams, lauku īpašums, vai pat ezera vai jūras krasts un, otrkārt, tas lieliski iederas īpaši Latvijas dabas ainavā.

Foto: Publicitātes foto

Boho stila neatņemama sastāvdaļa ir dabīga materiāla zvanu teltis jeb citur pasaulē tā dēvētās bell tents, kas kalpo gan kā skaists svinību vietas noformējums, gan arī kā eleganti viesnīcas numuriņi kāzu viesiem un jaunlaulātajiem. Vārds telts visbiežāk asociējas ar piespiedu kārtas gulēšanu dabā, ne visa ērtu matraci un šaurību, kā arī nekomfortablu gaisa trūkumu, taču zvanu teltis paver pavisam neredzētas iespējas un unikālus risinājumus.

Šajās teltīs komforta līmenis nebeidzas ar izcili labu miegu svaigā gaisā jo zvanu teltis veidotas no dabīgas, elpojošas kokvilnas. Visai iespaidīgi ir šo telšu parametri, kas ir no 20m2 viesu apartamentiem, līdz pat 28m2, kas paredzēti jaunlaulāto komfortam.

 

Foto: Publicitātes foto

Zvanu teltis ir iespējams aprīkot ar luksusa viesnīcu konkurējošu komfortu, iekļaujot gultas ar memory foam matračiem, austrumu stila vilnas paklājiem, spoguļiem, naktsskapīšiem, īpaši pieskaņotiem dekoriem, lampiņām, ledusskapi šampanieša atdzesēšanai, un pat gaisa kondicionieriem karstām vasaras dienām, kā arī kamīnu drēgnākiem laikapstākļiem.

Tā vietā, lai uztrauktos par neskaitāmiem viesu izmitināšanas risinājumiem, viesnīcu numuriņu trūkumu vai citiem ar plānošanu saistītiem jautājumiem, zvanu teltis ir lielisks risinājums, lai visi šo īpašo notikumu svinētu kopā, baudot atmosfēru un radot skaistas atmiņas.

Daydreamers zvanu teltis ir centušies radīt īpašu svētku noskaņu ne vien jaunlaulātajiem, bet arī svinību viesiem, piedāvājot izjust dabas tuvumu, tomēr atrodoties komfortā un ērtībās.

Daydreamers nodrošina zvanu telšu nomu, uzstādīšanu un iekārtošanu pat visneiedomājamākajās vietās, tādējādi svinības padarot par neaizmirstamu piedzīvojumu.

 

Daydreamers kontakti:

www.zvanuteltis.com

https://www.instagram.com/zvanuteltis/

+371 29766911

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu