Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Straujiem soļiem skriesi pa dzīvi, brīžiem pat nepamanot svarīgas likteņa norādes. Esi īpaši vērīgs materiālas dabas jautājumos, neļauj vieglas peļņas kārdinājumam iemānīt sevi lamatās.

VĒRSIS Mācēsi saskatīt notikumu cēloņsakarības, līdz ar ko veiksmīgāk plānot savas profesionālās aktivitātes. Nav izslēgts, pie tevis vērsīsies pēc padoma, iedrošinājuma, kas veicinās tavu pašpārliecinātību.

DVĪŅI Ne viss būs atkarīgs no tava ieguldījuma. Iespējams, būtisku lomu spēlēs no tevis neatkarīgi apstākļi. Zvaigznes iesaka saglabāt iekšējo nosvērtību, mieru un neapšaubāmi ticēt panākumiem.

VĒZIS Mācēsi panākt kompromisu starp savām un citu cilvēku vajadzībām, taču tas nebūs viegli. Šodien var rasties neparedzēti izdevumi ģimenes vajadzībām. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

LAUVA Meklēsi iespējas apliecināt sevi aizvien jaunos veidos. Jo īpaši aktīvi šajā var izrādīties radošās jomas pārstāvji. Manāmu iedvesmu var sniegt ģimenes morālais atbalsts, jo īpaši atvasīšu uzmundrinājumi.

JAUNAVA Jutīsies apmierināts, ja varēsi mierīgi, netraucēti risināt ikdienišķos jautājumus, privāto nebūšanu atšķetināšanu atliekot uz vēlāku laiku. Un patiesi šobrīd tev labāk veiksies darba lietās.

SVARI Turpināsi iesākto, neskatoties uz to, ka saskaries ar jūtamiem sarežģījumiem. Nav izslēgts, kāds no tuvinieku vidus pratīs sniegt tev vērtīgus padomus, izpalīdzēt ar praktisku atbalstu.

SKORPIONS Tu būsi spējīgs pierādīt savu nozīmīgumu, profesionālo pienesumu. Apkārtējie ieklausīsies tevī, varbūt pat minēs kā sava veida piemēru, kuram līdzināties. Šodien labāk sapratīsies ar jaunāko paaudzi.

STRĒLNIEKS Atceries, ka lietas ne vienmēr ir tādas, kādas tās liekas pirmajā acu uzmetienā. Šodien zvaigznes iesaka turēties pie labi zināmām, pārbaudītām vērtībām, atturēties no eksperimentiem.

MEŽĀZIS Domāsi par nākotnes iespējām, materiālās situācijas uzlabošanu. Savos plānos vadīsies pēc paša pieredzes, kaut gan zvaigznes iesaka ņemt vērā arī līdzgaitnieku kļūdas un panākumus!

ŪDENSVĪRS Lai veicinātu profesionālos panākumus, atpazīstamību sabiedrībā, centies uzturēt sevī možumu un dzīvesprieku. Tieši pozitīvas emocijas būs galvenās panākumu virzītājas.

ZIVIS Viss ritēs savu gaitu, ja vien necentīsies lietas steidzināt no savas puses. Šobrīd izšķiroša var izrādīties spēja būt pacietīgam un nosvērtam, neļaut emocijām ietekmēt lēmumu pieņemšanu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu