Aprīļa mēneša horoskops katrai zīmei

Mīla, nauda, veselība vai ceļojums?
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko tev nesīs pavasara pirmais mēnesis?

AUNS Aprīlis tev izrādīsies straujš, pilns negaidītu un krāšņu notikumu. Daudz kas būs atkarīgs no spējas neapjukt lielākā steigā un pieņemt pareizos lēmumus. Mēneša sākumā var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, tieslietām saistīti jautājumi. Ja nejūties pārliecināts par savu kompetenci, noteikti pieaicini zinošu speciālistu, necenties ar visu tikt galā paša spēkiem. Aprīļa vidū var parādīties nopietnākas domstarpības attiecībās ar kolēģiem. Šoreiz konflikta galvenie cēloņi var būt meklējami tavā ietiepīgumā, nespējā piekāpties savādāku uzskatu piekritējiem. Šis nav piemērotākais brīdis, lai veiktu svarīgas pārrunas, kā arī slēgtu ilgtermiņa darījumus. Mēneša izskaņā noskaņojums, visticamāk, kļūs draudzīgāks un pretimnākošāks. Kādam Auna zīmes pārstāvim var pavīdēt jaunas iespējas uzlabot savus ienākumus.

VĒRSIS Tev aprīļa sākumā var rasties iespējas uzlabot attiecību jautājumus. Saskarsmē ar partneri būsi saprotošs un piekāpīgs, pratīsi ātri vienoties par kopīgajiem nākotnes plāniem, atšķetināt visus kopdzīves līkločus. Nav izslēgts, ka palīdzēsi arīdzan kādam no tuviniekiem tikt galā ar mīlas dzīves sarežģījumiem. Darba lietās būtiskākais var norisināties aprīļa vidū, kad būs jūtams profesionālo pienākumu apjoma pieaugums - dažādi komandējumi, pieredzes apmaiņas braucieni, nepieciešamība pārstāvēt firmas intereses svarīgās sanāksmēs. Ikdienas gaitās jūtamu atbalstu var sniegt kolēģi, viņu padomi un morālais iedrošinājums. Mēneša nogalē atkal vairāk priekšplānā izvirzīsies ģimenes dzīvē notiekošais.

DVĪŅI Ja vien neļausies slinkumam, spēsi apliecināt savas profesionālās iemaņas, gatavību uzņemties jaunus pienākumus. Veicot pārrunas ar augstākstāvošajiem, centies būt ne vien lietišķs, bet arīdzan izstarot pārliecinātas, zinošas personas iespaidu. Atceries, ka prasme pasniegt sevi var izrādīties viena no galvenajām panākumu atslēgām! Aprīļa vidū kāds no Dvīņiem var risināt ar dzīvesvietu, tās maiņu vai labiekārtošanu saistītus jautājumus. Zvaigznes iesaka būt apdomīgākam, veicot lielākus pirkumus, rūpīgāk izvērtēt cenas un kvalitātes attiecību. Nav izslēgts, ka otrā pusīte var sniegt tev vērtīgus padomus, tāpēc neesi augstprātīgs vai spītīgs un rūpīgāk ieklausies partnera sacītajā! Mēneša nogalē var nedaudz mazināties darba apjomi, kas ļaus vairāk laika veltīt sev tīkamām nodarbēm.

VĒZIS Darba jautājumos aprīlis tev būs samērā veiksmīgs. Nelielas aizķeršanās gan var radīt juridiskās nianses, taču tu tās samērā viegli spēsi pārvarēt. Zvaigznes iesaka vairāk laika pavadīt radošu, inovatīvu personu sabiedrībā, jo tās tev ļaus skaidrāk apzināties nepieciešamās pārmaiņas tavā ikdienā, kā arī palīdzēs rast veidus, kā realizēt kāroto! Nav izslēgts, ka apkārtējo apstākļu ietekmē sāksi nedaudz citādi skatīties uz lietām, lielāku akcentu liekot uz garīgām, filozofiskām vērtībām. Kādam Vēža zīmes pārstāvim tas nozīmēs sava garīgā skolotāja atrašanu, citam astrologa vai gaišreģa apmeklējumu, vēl citam dziļdomīgas diskusijas ar mīļoto par patieso dzīves jēgu, sūtību. Romantiskajā plānā aprīlī nav izslēgti kaisles uzplaiksnījumi, kuri padarīs kopdzīvi daudz krāšņāku.

LAUVA Šis var izrādīties patiesi svarīgs periods tavās profesionālajās gaitās. Nav izslēgts, izdosies ieskicēt jauna, perspektīva projekta aprises. Taču radītās idejas var prasīt samērā ātru un izlēmīgu pieeju. Par laimi, tu savā rīcībā būsi kaislīgs un mērķtiecīgs. Ar savu enerģiskumu pratīsi aizraut, ieintriģēt potenciālos sadarbības partnerus, sponsorus. Lai lietas virzītos uz priekšu vēlamajā tempā, zvaigznes iesaka rūpīgāk izstrādāt veicamo darbu plānu un būt vērīgākam, kārtojot ar valsts iestādēm, birokrātiju saistītos jautājumus! Materiālajā plānā situācija var būt samērā mainīga, nedaudz neprognozējama, taču visā visumā tas tev netraucēs sasniegt nospraustos mērķus. Ģimenes dzīvē aprīlī kopumā valdīs saskaņa, saticība. Vislabāk spēsi rast kopīgu valodu ar savām atvasītēm.

JAUNAVA Aprīlis solās būt psiholoģiskā ziņā vieglāks, bezrūpīgāks nekā iepriekšējais mēnesis. Proti, tu biežāk smaidīsi, jutīsies pacilātāks. Nav izslēgts, ka šis būs zīmīgs periods Jaunavām, kuras saistītas ar radošo jomu, izklaides biznesu. Saskarsmē ar apkārtējiem valdīs abpusēja sapratne, kura ļaus ātrāk un gludāk risināt ikdienišķus saimnieciski organizatoriskus jautājumus. Mēneša sākumā tu vairāk uzmanības koncentrēsi darbam, dzīves materiālajai pusei, bet aprīļa noslēgumā vairāk ļausies privātās dzīves norisēm. Lai padarītu kopdzīvi ar mīļoto kaislīgāku, piesātinātāku, parūpējies par kādu negaidītu pārsteigumu partnerim un nekautrējies ļauties nelieliem eksperimentiem erotiskajās izpausmēs. Un galvenais, esi dabisks un atklāts pret otro pusīti!

SVARI Tu lieliski iejutīsies jebkurā sabiedrībā, spēsi gūt apkārtējo simpātijas un ievērību. Šis mēnesis kopumā piemērots sabiedriskiem, radošiem projektiem, kā arī attiecību jautājumu risināšanai. Tas attiecas gan uz privāto dzīvi, gan darba jomu. Ja rodas nepieciešamība pievērsties nekustamā īpašuma lietām, tad to labāk darīt aprīļa vidū. Arī juridiskie, birokrātiskie jautājumi labāk risināsies mēneša otrajā un trešajā nedēļā. Lai uzturētu sevi pēc iespējas labākā fiziskā formā, ieteicams regulārāk apmeklēt sporta zāli un vairāk domāt par veselīgāku uzturu! Savukārt noturēt iekšējo līdzsvaru, emocionālo nosvērtību palīdzēs dažādas garīgās prakses – joga, meditācija. Aprīļa nogalē nav izslēgti nedaudz asāki konflikti ar jauno paaudzi. Visticamāk, strīdu iemesli būs meklējami pārlieku dažādajā skatījumā uz materiālajiem jautājumiem, naudas tērēšanu.

SKORPIONS Tev piemitīs spēja praktiski jebkuru situāciju pavērst sev labvēlīgā virzienā. Gandrīz vai likumsakarīgi, ka izdosies vai nu uzlabot, vai arī nostabilizēt ienākumus, tādējādi drošāk plānot nākotnes ieceres. Aprīļa sākums var izrādīties zīmīgs Skorpioniem, kuri saistīti ar politiku, transporta, loģistikas jomu. Ikdienas gaitās lieti noderēs tavas stratēģa un psihologa dotības, kā arī prasme saglabāt nosvērtību, atrodoties izteiktākos spriedzes apstākļos. Mēneša vidus ļaus nedaudz atslābt no ikdienas uztraukumiem, izbaudīt romantiskus mirkļus kopā ar mīļoto. Apmeklējot izklaides pasākumus, var rasties labas iespējas izveidot vērtīgus lietišķos kontaktus. Mēneša nogale būs kā radīta, lai pabeigtu iesākto, veiktu dažādas atskaites. Nav izslēgts, uzlabosies attiecības ar kolēģiem, kas padarīs mikroklimatu darba vietā daudz gaišāku, omulīgāku.

STRĒLNIEKS Var nākties pamatīgi noskrieties, lai paspētu ieplānotos darbus, tiktu galā ar ģimenes dzīvi. Taču tu jau nebūsi tas, kurš sēdēs un gaudīsies. Nē, tu apņēmīgi ķersies klāt priekšā stāvošajiem pienākumiem un nerimsies, kamēr nesaskatīsi pamanāmus rezultātus. Darba jomā panākt savu var izrādīties daudz vienkāršāk nekā privātajā dzīvē. Lielā mērā tādēļ, ka tavas vēlmes attiecībā uz mīlas dzīvi var būt mainīgas. Aprīļa pirmajās divās nedēļās droši vari risināt biznesa jautājumus, organizēt lietišķas tikšanās, doties pieredzes apmaiņas braucienā, komandējumā. Sirdslietām daudz piemērotāks var izrādīties mēneša vidus, kad spēsi rast izteiktāku harmoniju ar sevi, savām nākotnes vīzijām privātajās lietās. Aprīļa izskaņā var “uzpeldēt” jauni pienākumi profesionālajā frontē, taču līdz ar tiem arīdzan iespējas uzlabot savu ienākumus.

MEŽĀZIS Aprīlis solās kļūt par atmiņā paliekošu mēnesi, esot piesātināts ar krāšņiem un negaidītiem notikumu pavērsieniem. Garlaikoties tev patiesi nenāksies, tieši pretēji, brīžiem var rasties alkas pēc miera un klusuma. Darba lietām svarīgākās var izrādīties pirmā un trešā aprīļa nedēļa. Šajos periodos pavērsies iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm, gūt papildu ienākumus. Lieliski palīgi ceļā uz panākumiem būs tev raksturīgā neatlaidība un apzinīgums. Jo īpaši to izjutīsi brīžos, kad kārtosi ar grāmatvedību, tieslietām, zinātniski pētniecisko darbību saistīto. Mīlas jomā partneris tev var sagādāt ne vienu vien patīkamu pārsteigumu. Centies nepalikt parādā un parūpēties par līdzīgu pienesumu kopdzīvei. Varbūt sarūpē jums abiem nelielu romantisko ceļojumu.

ŪDENSVĪRS Būsi pavasara apgarots, proti, dzims jaunas idejas, pieaugs profesionālās ambīcijas, kuras tā vien mudinās sākt ko jaunu, nedaudz avantūristisku. Ar nosacījumu, ka saglabāsi objektivitāti pret sevi un neizvirzīsi pārlieku augstus mērķus, pastāv labas iespējas gūt panākumus!Gudri rīkosies tas Ūdensvīrs, kurš pirms jaunu saistību uzņemšanās centīsies apspriesties ne tikai ar otro pusīti, bet palūgs padomu arī kādam no kolēģiem, domubiedriem. Mēneša sākumā tu droši vari ar pilnu krūti pievērsties sabiedriska rakstura iecerēm, organizēt dažādas tikšanās, prezentācijas. Aprīļa vidū vislabāk koncentrēties darba lietām izdosies, esot vienatnē. Tad arī varēsi mierīgi tikt galā ar piņķerīgākajiem pienākumiem, veikt dažādus aprēķinus, plānošanu. Aprīļa nogalē vēlams nedaudz vairāk uzmanības piešķirt ģimenei. Nav izslēgts, ka atvasītēm būs sakrājušies svarīgi jautājumi, ko pajautāt tev, gūt morālu atbalstu, padomu.

ZIVIS Pirmajās divās nedēļās intensīvi strādāsi, taču vienlaikus apzināsies, ka pēc paveiktajiem darbiem varēs pienācīgi izbaudīt sasniegtos rezultātus! Šī apziņa kalpos par iedvesmu sekmīgai pienākumu izpildei. Mēneša vidū var nākties risināt ar ģimenes biznesu, tuvinieku nekustamo īpašumu saistītās formalitātes. Saskarsmē ar ģimenes locekļiem tieksies būt iejūtīgs un meklēsi veidus, kā izrādīt papildu rūpes, gādību. Romantiskajā plānā lieliski zināsi, kā attiecībām piešķirt dzirksti, nelielu asumiņu. Aprīļa izskaņā atkal nāksies dziļāk ierakties darbā. Nav izslēgti negaidīti komandējumi, tikšanās ar ārzemju sadarbības partneriem. Var arīdzan rasties nepieciešamība papildināt savas profesionālās zināšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu