Rīgā un Viļņā turpina kāpt degvielas cenas, Tallinā sarūk

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Automašīnu sastrēgums
Automašīnu sastrēgums Foto: Pixabay

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā turpinājies degvielas cenu kāpums, savukārt Tallinā tās šonedēļ kritušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Par spīti cenas kritumam, dārgākais benzīns arī šonedēļ bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šajā nedēļā pakāpās par 1,5% - līdz 1,324 eiro par litru. Rīgā benzīna cena pieauga piekto nedēļu pēc kārtas. Vienlaikus dīzeļdegvielas cena šonedēļ palielinājās par 1,6% un bija 1,254 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena pieauga par 1,2% - līdz 1,19 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pakāpās par 2,6% un bija 1,115 eiro par litru.

Tikmēr Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās gan 95.markas benzīna cena, gan dīzeļdegvielas cena šonedēļ sarukusi par 0,6% - līdz attiecīgi 1,381 eiro un 1,341 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā nedēļā bijusi stabila Rīgā un Viļņā, kur arī šajā piektdienā tā maksāja attiecīgi 0,599 eiro un 0,51 eiro par litru. Savukārt Tallinā tā ir pieaugusi par 3,2%, sasniedzot 0,649 eiro par litru atzīmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu