"airBaltic" uzsākusi lidojumus uz jauniem galamērķiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" pagājušajā nedēļas nogalē uzsāka lidojumus uz diviem jauniem brīvdienu galamērķiem – Vidusjūras salām Kosu Grieķijā un Menorku Spānijā. Kopumā "airBaltic" šī gada vasaras sezonā sākusi lidojumus piecos jaunos maršrutos no Rīgas, portāls TVNET uzzināja uzņēmumā. 

"Sākot lidojumus uz Kosu un Menorku, "airBaltic" tagad pasažieriem piedāvā iespēju izvēlēties starp astoņām dažādām un skaistām Vidusjūras salām, kā arī no desmitiem citu saulainu galamērķu Eiropā un ārpus tās. Mēs esam priecīgi redzēt augsto pieprasījumu visos mūsu jaunajos vasaras sezonas maršrutos, kā arī aizvien pieaugošo "airBaltic" pasažieru skaitu," norāda kompānijas izpilddirektors Martins Gauss

Lidojumi uz abiem jaunajiem galamērķiem tiek veikti vienu reizi nedēļā ar "Airbus A220-300" lidmašīnām.

Pilns "airBaltic" piedāvāto lidojumu saraksts un biļetes pieejamas uzņēmuma mājaslapā.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasaras sezonā "airBaltic" arī uzsākusi lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvivu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu